Et Godt Tip: Spar Penge på nye Beauty Produkter!

Dette indlæg er sponsoreret af Luxplus
Har du lyst til at kunne shoppe beauty produkter med op til 80% rabat for et månedligt fee på kun 89kr.? – Så læs med her!

Jeg har nemlig testet abonnementskonceptet, Luxplus, der lover vanvittigt billige beauty- og livsstilsprodukter inden for mærker de fleste af os kender, og betaler i dyre domme for!

Min oplevelse: 

For at teste Luxplus konceptet fik jeg 500 kr. at shoppe for, hvilket på papiret ikke syner af meget, når man som jeg, har hang til beautyprodukter i den dyrere ende af skalaen. 

Jeg må dog konstatere at lige når det gælder Luxplus, så blev min antagelse gjort godt og grundigt til skamme. Jeg kom langt for de penge. Rigtig langt!

For at nævne i flæng, så fik jeg for 500kr:
1 CLEAN cashmere parfume 
1 Max Factor foundation
1 Calvin Klein tinted lipbalm

1 Bourjois mascara 
1 Bourjois bronzer 

luxplus 3

How it works:
Luxplus er fyldt med beauty- og livsstilsprodukter til både mænd, kvinder og børn.
Når du klikker dig ind på Luxplus, kan det godt virke en anelse overvældende, for der er virkelig mange produkter, og noget er udsolgt eller ”kommer snart”. Sitet er dog overskueligt opbygget således, at du nemt kan navigere og filtrere i de mange produkter. Jeg havde heller ikke på noget tidspunkt følelsen af, at mangle noget – hvad end jeg scrollede imellem livstilsprodukterne (her tæller det alt fra quinoa til nødder og slankeprodukter) eller i beautysektionen. 

Hver gang jeg lagde noget i kurven, fik jeg det samlede beløb, jeg havde shoppet for, samt en oversigt over, hvor meget jeg samlet set havde sparet i forhold til butiksprisen! I den forbindelse var der en sær tilfredsstillelse over, at se når besparelsen i nogle tilfælde nærmede sig 1000kr. – Så, kan det jo virkelig betale sig. Jeg modtog min pakke efter få dage, og produkterne var lige som, hvis jeg havde købt dem i en butik.
Luxplus er for dig, der jævnligt shopper beauty- og livsstilsprodukter, men selv hvis du ikke får shoppet noget i en måned, så er abonnementet let tjent ind på få produkter.

Du kan prøve Luxplus gratis den første måned, og betaler derefter 89kr. om måneden.

luxplus 1

Untitled1

2 Comments

 1. Katarina
  august 4, 2016 / 8:12 am

  Hej Simone. Hvor er dit ur fra, det på sidste billede? Jeg er vild med remmen!Mvh. Katarina

  • admin
   august 22, 2016 / 4:56 pm

   Hej Katarina,Det er fra Michael Kors – en ældre, men vidst nok, klassisk model 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *