fbpx

Road Trip in California – Part 5 // San Diego

In this part of my California Road Trip guide I will give you my best tips to San Diego (as good as it gets when you only have a couple of days there). San Diego is based around 2 hours outside of LA and is known as the more chilled and smaller version of LA. I LOVED San Diego and in my opinion too many skip San Diego on their Cali-road trip. Big mistake guys! So, here we go, everything you need to know about San Diego:

Where should I stay in San Diego? In general most places are nice and safe in San Diego. But if you want to stay near beaches (San Diego has a big surfer community) then a place like, La Jolla, is perfect for you! Do you prefer downtown living then places like gaslamp quarter or little Italy might be something for you. Both super cosy with nice cafées and pretty shops.

What should I see in San Diego?
With miles of coastal line San Diego is perfect for all sorts of water sports. If you like me, like to just chill at the beach, La Jolla and Mission Beach are two good options. Also, swing by Balboa Park which is a beautiful and famous park. Not only will you find nice architecture but also a zoo, stands with food and much more. If you like shopping and city living, then go for a walk in Little Italy or Gaslamp Quarter. Are you into Festivals and music then remember to look at the Festival Calendar. Both Coachella and the less famous, Kaboo Festival are close to San Diego.

Where to eat in San Diego?
San Diego is filled with nice restaurants and cafées. Whatever you seek, San Diego will offer it. Furthermore, what cought my eye was that everything is so goddamn instagram friendly (Big like!). Let me name drop a couple of cool places: Café 21 (brunch), Coffee & Tea Collective (Coffee joint), Dark Horse Coffee Roasters (Coffee Joint) FairWeather (Cocktail bar), Café Gratitude (Breakfast), Bracero Cocina (Mexi-food).  
 

What should I avoid in San Diego?
I didn’t spend time on anything in San Diego where is was like “What a waste of time”. However, personally I wouldn’t go to Sea World because of the way they treat the animals.

How expensive is San Diego?
In General San Diego is less expensive than e.g. LA and Santa Especially if you don’t go to the exclusive restaurants and touristy attractions. However, for some reason I ended up spending a lot of money on parking which is ludicrously expensive
 


DANISH
Så er vi langt om længe nået til 5 del af min “Californien rundt”-guide, som kommer til at omhandle San Diego – en i mine øjne overset storby kun 2 timers kørsel fra LA. Vi havde 2 overnatninger i San Diego, og det var alt for lidt hvis I spørger mig. Jeg elskede den cool og afslappede beach vibe, som gjorde byen meget mere “overkommelig” for en lille dansker, som mig. Hvis I ikke gider at læse dette indlæg til ende, så vil jeg egentlig bare sige: tag til San Diego! Der er skønt!

Hvor skal jeg bo i San Diego? Generelt er der skønt de fleste områder i San Diego, men hvis du gerne vil opleve sand og vand (hvilket SD er kendt for), så skal du bo i La Jolla, hvor surfers paradise, Windansa Beach, er! Er du heldig kan du også se søløverEr du mere til “downtown” living, så er Gaslamp Quarter eller Little Italy helt sikkert det rette område for dig! Det er super hyggeligt med mange fine caféer, men også en anelse turistet. Er du mindre kræsen med hvilke områder, du bor i, vil jeg anbefale at se min første Cali-guide, hvor jeg anbefaler en hotel app som giver dig de bedste deals. Gennem den fandt vi hotel, Lafayette. Er et glimrende hotel, og gennem appen betalte vi nærmest ingen penge. Dog lå det lidt udenfor byen, og har man kun få dage, vil jeg altså anbefale at være tættere på centrum!

Hvad skal jeg se i San Diego? Med kilometervis af kyststrækning, så er det oplagt at tage på stranden. La Jolla eller Mission beach er to gode bud på lækre strande! Derudover skal du tage forbi Balboa Park, som er super smuk park, der både huser flot arkitektur, et Zoo, boder og meget mere. Gå tur i Little Italy og Gaslamp Quarter, som begge er super fede områder med masser af små shops og coffee spots. Hold derudover øje med festivalkalenderen, både den kendte Coachella og mindre kendre, Kaboo festival holder til omkring SD.

Hvor skal jeg spise i San Diego? Byen er fyldt med lækre spisesteder. Hvad end du søger kaffe, søde sager eller mad, så kan du være sikker på at det er enormt instagram venligt! Det lyder mærkeligt, men det er sådan noget, jeg sjovt nok bemærker hah! Jeg name dropper lige i flæng:  Café 21 (brunch), Coffee & Tea Collective (Kaffe), Dark Horse Coffee Roasters (Kaffe), Burnside (frokost), Fairweather (cocktail bar), Café Gratitude (morgenmad), Bracero Cocina (Mexi-mad!).

Hvad skal jeg holde mig fra i San Diego?  Egentlig er der ikke noget jeg direkte vil advare i mod. Det skulle lige være Sea World, som er notorisk kendt for at holde dyr under miserable forhold. Sådan noget vil jeg personligt ikke støtte op om.

Hvor dyrt er det i San Diego? Generelt er San Diego mindre dyr en Fx. LA og Santa Barbara. Især hvis du ikke går ‘all in’ på eksklusive restauranter og turistede steder. Hotellerne er også billigere, men du bruger en del penge på transport, for byen er stor og det koster en del at parkere.

Det var alt fra San Diego Næste indlæg i min California Guide, kommer til at omhandle Las Vegas. En vanvittig by. Du kan læse mine tre forrige indlæg om Californien HER og HER og HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *