fbpx

The 5 Best Instagram Places in Madeira – Must Read!

This post has been in my drafts ever since I got back from Madeira and I honestly can’t tell you why it hasn’t been posted before?! Only a few month’s delay. But who’s counting? Anywho, Madeira is still one of my travel highlights this year! Especially because of the many photogenic places there is on the island. 

1. The place I recommend you to visit is Funchal – the capital on the Island. It’s fairly small and thus everything is within walking distance. Especially in the area around the harbor, you get to experience the old Madeira with narrow roads, old houses, and cozy restaurants.  


DANISH
Med kun et par måneders forsinkelse, er jeg endelig klar med min Instagram guide til Madeira! Underligt nok, for den har ligget som en kladde i lang tid efterhånden. Anywho, Maderia er stadigvæk en af mine favorit rejser, jeg har været på i år. Måske endda nogensinde. Alt ved øen er bare fantastisk, men især de mange fotogene steder, gjorde sådan en fotoglad pige som jeg, ret så glad for øen! Så, her kommer altså de 4 mest fotogene steder! 

1. Første sted på listen er helt klar Funchal, Madeiras hovedstad! Den er relativt lille, og de fleste steder kan nås på gåben (omend det er ret meget opad bakke, så vær forberedt på at få trænet lægmusklerne!). Især området omkring havnen er værd at besøge. Det er simpelthen så fint med gamle gader og stræder, fine bygninger og bare generelt god stemning. 

2. Seixal Black beach is one of the few beaches on the island but not that busy which makes it a perfect spot for some exotic beach photos! Madeira is a volcanic island so that’s why the sand is black – even though it looks brown on the photos. 


DANISH: 
2. Seixal black beach er en af de få strande på øen. Sjovt nok er den ikke særligt velbesøgt, hvorfor der er gode muligheder for at tage nogle smukke eksotiske ‘beach photos’. Madeira er en vulkanisk ø, hvilket er grunden til det sorte sand, omend det ser noget brunt ud på billederne.

3. Ponta Do Rosto is the most eastern point of the Island and you need to do a fair bit of hiking to get there. 4,4 km each way to be exact (takes around 4 hours if you like me like to take photos). But it’s totally worth it!! You are walking on a good hiking trail which takes you through rural nature sights like I have never seen before! In other words – You can easily get a whole week worth of Instagram photos from this incredible place! 


DANISH: 
3. Ponta Do Rosto er den mest østlige del af Madeira. Og du kommer dertil via en god, lang vandretur. Helt præcis skal du vandre 4,4km hver vej for at komme til den del du ser ovenfor på højre billede. Men det er altså hele turen værd, da turen derud går gennem noget af den mest dramatiske natur jeg nogensinde har set. Hele turen tog omkring 4 timer, men så var der også god tid til at tage alle de mange mange billeder undervejs! Du får let billeder til en uge på den her tur. Husk vand iøvrigt! 

4. Madeira Tropical Garden is a must visit for all photographers even though the look of the place is more tropical than the rest of the island. What I like about the place is that it’s so peaceful and there is a great view over the city. You suddenly feel you are in a whole other part of the world. There are many hidden photo gems here so expect to spend at least 2-3 hours here. 


DANISH
4. Madeira Tropical garden er som navnet lyder en tropisk have, men meget større end fx. botanisk have i København. Der er virkelig mange skjulte perler i den her have,  og det er let at fare vildt, så forvent at bruge ihvertfald en 2-3 timer her! Der er en fantastisk udsigt over byen, og en fantastisk ro, så selvom du ikke er til at skyde billeder, er det bestemt et besøg værd! 

  Pico de Arieiro
 Pico de Arieiro

5.  Pico de Arieiro is the second highest peak on Madeira and probably the biggest photography recommendation I can ever give you! This place is out of this world. Especially if you come during sunset/sunrise you are more or less guaranteed to have this place to yourself. It’s so easy to forget to take photos because the scenery is so breathtaking 😉 Even though you can walk directly from the parking lot and onto this trail I will still advice you to come around an hour before sunset/sunrise so you are sure to have the camera set up correctly and have found the perfect spots. 


DANISH: 
5. Pico de Arieiro er det næsthøjeste bjerg på Madeira, og er formentlig det mest fotogene sted jeg nogensinde har været! Især hvis du kommer omkring solopgang/solnedgang, så er du næsten sikker på at have den her udsigt helt for dig selv. Jeg glemte næsten at tage billeder fordi landskabethelt tog pusten fra mig, så smukt var det! Kom gerne en time for solen går op/ned, så du er sikker på at have kameraet rigtigt sat op osv. 

If you want more tips to Maderia read my travel guide here and watch my Madeira travel vlogs here and here

2 Comments

 1. Micaela
  oktober 7, 2017 / 10:29 pm

  Hi Simone,

  The photos are handsome! I’m glad you liked my island so much. Come back as soon as you like.
  xoxo

  • simone moeller
   Forfatter
   oktober 16, 2017 / 4:35 pm

   Thank you Micaela <3
   I loved your Island – would come back in a heartbeat if I get the chance 🙂

   xx
   Simone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *