fbpx

3 Caféer du SKAL besøge i Kuala Lumpur (Seriøs Instagram værdigt!)

Kuala Lumpur var virkelig et af vores højdepunkter på turen! Med ingen forvetninger,  og godt trætte af Vietnams til tider ufungerende system, landede vi i den her, på overfladen, støvede by. Det skulle dog vise sig, at være en rigtig “Up and coming”-storby med en cool stemning, mange fede “instagram”-venlige caféer, legende madkunst og nogle af de beste cocktails, jeg har fået i mit liv! Har I endnu ikke fanget min begejstring, så lad mig sige det én gang for alle: Kuala Lumpur er virkelig et besøg værd! 

Vi kunne snildt hav7 måltider om dagen på den ene flotte café og lækre café efter den anden. Men her får I altså mine 3 favoritter! 

Gemt væk bag en ret anonym tyrkis dør,  ligger Kuala Lumpurs vel nok mest instagrammede café! Da vi kom ind blev vi mødt af unge og gamle, der alle var igang med at fotografere deres sorte burger og regnbuefarvede sandkage. Selvfølgelig stod de på stole og lænet ind over bordet for at få det bedste billede til “The Gram”. No Shame. Det var sgu lidt befriende, at alle var i samme båd haha! 

Maden er meget vestlig, med alt fra pasta til ja, sort burger. Men også enkelte retter, med malaysisk oprindelse. På det tidspunkt cravede Mark og jeg dog alt andet end ris og nudler, så den stod på burger samt en snasket omgang hjemmeskårne fritter med kylling, søde kartofler, løgringe og masser af ostesovs. Klammo på den virkelig gode måde! Er du ikke sulten, så fik vi af vide af de lokale, at de også laver en af byens bedste kaffer. 

Merchant’s Lane har ikke nogen hjemmeside, men du kan få mere info på deres Facebook side her

BOTAK liquor er godt nok en cocktail bar, men den ligger ovenpå den yderst lækre (og smukke) Chocha Foodstore. Så de bliver altså nævnt sammen. Du MÅ IKKE misse et besøg på BOTAK! Udover nok at være det mest smukke sted rent interiør-wise, så er deres cocktails syyyygt gode! BOTAK har nemlg specialiseret sig en finurlig “jord-til-bord”-konstellation, hvorfor de fleste af deres cocktails indeholder hjemmedyrkede urter, frugter såment også hjemmelavet alkohol af fx. Jack Fruit. 

Der er ikke den ret, du ikke bør prøve på Chocha og der er ikke den cocktail, du ikke bør prøve på BOTAK. Alt er bare SÅ lækkert! Skal 

BOTAK og Chocha har ikke nogen hjemmeside, men du kan få mere info på deres Facebook side her og her 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *