fbpx

Sådan Ser en Hotel Villa til 1000$ i Døgnet Ud! VILD Luksus!

Dette indlæg er sponsoreret af The Banyan Tree Hotel Lang Co (Ophold modtaget i gave) 

I Vietnam checkede vi ind på The Banyan Tree Lang Co. – Et luksus resort i det centrale Vietnam, som havde inviteret os forbi til en weekend i afslapningens tegn. At vi derimod endte med at gå amok i billeder og videoer, er så hvad det er. Men et af højdepunkterne for mig var, at komme ind bag murene til der, hvor de virkelig rige vælger at holde deres ferie. 

Med en pris på lige over 1000$ pr nat (i lavsæsonen) var jeg selv sagt ved at gå til af nysgerrighed over, hvordan sådan en luksus villa mon ville se ud. Selv boede vi i en mindre villa, og blev derfor hentet i en golfvogn for, at køre op på toppen af en afsides klippe, hvor villaerne var bygget på klippesiden med udsigt ud over bugten og resortet. Vi besøgte den største, som var en 3-værelses villa med privat pool på terrassen, køkken, jaquzzi – you name it. Det var som taget ud af the Cribs på MTV, og jeg fortryder virklelig at jeg ikke fik filmet det til jer. Men jeg håber nu, at billederne kan vise lidt af stemningen. 

 Stuen med lokal fotokunst og udsigt over bugten
Stuen med lokal fotokunst og udsigt over bugten
 det mindste soveværelse. Igen med udsigt over bugten
det mindste soveværelse. Igen med udsigt over bugten

Villaen var indrettet således, at nærmest lige meget, hvor du befandt dig, kunne du se bugten, resortet og skoven. Vi kom midt under en tyfon syd for, hvor vi var, men som desværre sendte en masse regn og blæst ind i bugten. Det var derfor næsten umuligt at tage billeder udenfor, og vise stedet “rigtigt”.  

 Spisestuen
Spisestuen

Vi gjorde dog et par forsøg så snart der var en pause i regnbyerne, for jeg ville virkelig gerne vise jer den vilde udsigt, som gjorde at man nærmest følte sig en smule royal ved at stå der på toppen af verden og kigge ned på pøblen. Ak ja, jeg var dog en del af pøblen. Så da vi havde taget billeder for hotellet, måtte vi pænt sige farvel til udsigten og smutte tilbage til vores næsten-ligeså-luksuriøse-villa. 

 Udsigten over bugten - forstil jer lige at sidde i den pool på en solrig dag!
Udsigten over bugten – forstil jer lige at sidde i den pool på en solrig dag!
 Udsigten til de andre luksus villaér
Udsigten til de andre luksus villaér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *