fbpx

Video: Sådan Får du en Solbrændt Kulør | Lightroom Tutorial

Jeg elsker solen, og jeg synes en solbrændt kulør er super flot! Og i lang kiggede jeg misundeligt på alle de instagramgudinder, der altid ser så pokkers solbrændt ud på billeder! Hvordan?! – tænkte jeg! For på videoer og i virkeligheden ser de jo ofte ikke så solbrændte ud? 

Jeg har sidenhen fundet ud af, at hemmeligheden (ofte) ligger i lidt Lightroom magi. Det er ovenikøbet ret let, så det vil jeg hjælpe med, at vise i dag! Som jeg også siger i videoen, så er der mange flere ting man kan gøre, men grundlæggende, så er det altså sådan her, at du kan redigere dig til en lidt mørkere kulør i Lightroom 😉 

 

 Her er jeg blevet lidt mere solbrændt naturligt, men kameraet hvisker altid farven ud, så den er blevet justeret lidt i Lightroom
Her er jeg blevet lidt mere solbrændt naturligt, men kameraet hvisker altid farven ud, så den er blevet justeret lidt i Lightroom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *