fbpx

VIDEO: The Banyan Tree Lang Co – En Weekend på luksus resort i Vietnam

 Det er intet problem at tage en svømmer i poolen når det er dårligt vejr i Vietnam. Det var nemlig stadig 25 grader varmt!
Det er intet problem at tage en svømmer i poolen når det er dårligt vejr i Vietnam. Det var nemlig stadig 25 grader varmt!

Dette indlæg er en reklame for Banyan Tree Hotels (ophold modtaget i gave)

I dag er det super koldt i København. Solen skinner. Men det er satme koldt, og det får tiden i Vietnam til at føles endnu længere væk! Et af vores højdepunkter i Vietnam, vil jeg dele med jer i dag! Det var nemlig et weekendophold på luksusresortet, Banyan Tree Hotels Lang Co. Til trods for, at vi med vores held selvfølgelig formåede at komme midt under den værste tyfon i 15 år, så var det den mest luksuriøse oplevelse længe! Læs hvorfor nedenfor, og se den lille video jeg lavede nederst i indlægget.

Banyan Tree Hotels
Mark har rejst i alle verdens hjørner, og han kendte såmænd godt Banyan Tree Hotels, da et af hans bedste ferieminder som barn, faktisk stammer fra Banyan Tree Hotels på Bintan. Så han glædede sig, som et lille barn hvor jeg ikke helt vidste, hvad vi skulle forvente. Måske det er derfor jeg var blæst ekstra bagover over alt den luksus og service, som Banyan Tree Hotels leverede. Banyan Tree er nemlig kendt for deres luksus hoteller og resorts, der primært er baseret i Asien. Med flere priser pg awards i ryggen, så kan man godt mærke, at man træder ind i en helt anden verden. En verden uden bekymringer, og hvor en største beslutninger er om ens æg til morgenmaden skal være scrambled eller porcheret. Alt andet bliver nemlig klaret. Har man været ude til aftensmad, bliver sengen gjort klar til natten mens man er ude. Efter morgenmaden er villaen gjort rent og røgelsen er tændt. Er sengen ikke hård nok? Intet problem – den bliver skiftet! Nærmest inden du når at sige det. 

Banyan Tree Hotel Lang Co er placeret en times tid udenfor Danang (central vietnamts største by). Med Junglen til den ene side,  og havet til den anden, havner du for en stund  paradis. Pga. af det dårlige vejr, var vi tvunget til, at bruge det meste af tiden indendørs. Men med aktiviteter som pilates, yoga, massage, spa og fitness (for blot at nævne nogle få), så var det ikke fordi vi kedede os. 

Vi var tjekket ind i villa med egen have, pool og udendørsbruser foruden den kæmpe bruser, som var i vores kæmpe badeværelse. Det var den mindste ud af de forskellige typer villaer – den største og dyreste kostede 1000 dollars i døgnet, og den kan du se billeder fra her!
 

Spis hvad hvertet begærer
Der er 5 resturanter tilknyttet resortet, og den ene er mere overdådig end den anden. Vi spiste en enkelt nat på resturanten Saffron, som er serverer et moderne take på Thai mad. Jeg tror de fleste af os jævnligt smutter ned til den lokale Thai-pusher og køber en kylling i grøn karry sauce eller pad thai, men det her var ‘next level’. Vi fik en 5 retter menu bestående af tasters, hvoraf den første ret kom i 5  spicy varianter så de kunne finde frem til vores spict niveau (hvor genialt er det ikke lige?!). Vi stoppede ikke med at spise før vores tallerkner var slikket rene. Lægger du vejen forbi Banyan Tree Lang Co, så lov mig at du får en middag på Saffron.
Den sidste nat bestilte vi room service, og det er nok mit eneste kritik punkt af Banyan Tree Lang Co, for det var okay, men så heller ikke mere end det. 

 Vores Villa
Vores Villa
 Hver villa har sine egne cykler
Hver villa har sine egne cykler
 Den ret så overdådige bar
Den ret så overdådige bar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *