2018 – Mine Drømme og Forventninger

Endelig fik jeg tid til at skrive nogle af de der dybe tanker ned, som de fleste nok går med omkring årsskiftet. Lidt tosset egentlig, for vi går jo bare ind i en ny måned, ikke? Men alligevel, så er der også noget hyggeligt over, at få gjort op med året der gik, og sætte sig nye mål og drømme. Eller måske bygge videre på dem, der allerede er? 

2017 har på mange måder været et crazy år, hvor alt har set super fantastisk ud på overfladen (det har det langt henad vejen også været), men det har også været et år med en del forvirring omkring “hvad fanden der skulle ske med mit liv”. De nærmere omstændigheder, skal jeg nok komme mere ind på snart. Når jeg kigger tilbage på 2017, så har det dog overordnet set været det bedste år, jeg har haft mange år! Så, mit overordnet ønske er egentlig bare at 2018 bliver mindst lige så godt. 

❋ Jeg vil blive bedre til at holde af mig selv ved, at se på alle de positive ting jeg opnår istedet for de negative. Det betyder også, at jeg skal blive bedre til at kende mit værd, og mine evner som karrierekvinde.

❋ Jeg tror på, at 2018 bliver året hvor jeg finder noget mere stabilitet i mit liv uden at gå ned på eventyr! I fortjener en forklaring på 2017 for at forstå den her fuldt ud.

❋ Jeg vil gerne rejse til flere lande. Helst flere af dem, der stadig ikke er øverst på alle andres rejsemål. Jeg vil blandt andet gerne til Tadsjikistan og Kirgistan, og køre ad Pamirruten – Hvorfor? Se lige billederne fra denne guide, og du vil sikkert komme denne tur på din bucket list! Og så vil jeg gerne prøve at komme til Sydamerika, Australien og New Zeland, for der har jeg nemlig aldrig været. Om jeg lige når det hele i år, ved jeg dog ikke… 

 Nederste billeder - The Sandy feet (Fra the Pamir Highway)

Nederste billeder – The Sandy feet (Fra the Pamir Highway)

❋ Jeg vil gerne blive bedre til at lave flere videoer! Jeg har jo min Youtube kanal, men der skal altså laves lidt mere indhold, som favner bredere end blot “rejse-videoer”.  

❋ Jeg vil gerne blive bedre til, at lave mere indhold om København. Det er jo egentlig helt tosset, at jeg ikke gør det når nu jeg jo bor, og jævnligt bruger byens mange kulturelle og spiselige muligheder.

❋ Jeg vil gerne starte en virksomhed. Jeg brændte jo nallerne med mit Tøjmærke (mest fordi jeg kørte død i det). Men jeg kan mærke, at jeg snart er klar igen til at udrette noget som selvstændig!

❋ I 2017 begyndte jeg at leve 80% vegetarisk. I 2018 vil jeg gerne leve 90% vegetarisk, for jeg savner egentlig ikke kød som sådan. Og så vil jeg gerne begynde at dyrke yoga, sådan mere regelmæssigt! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *