fbpx

Her kan du få en SKØN avocado mad i København!

Den er smagfuld, sund, vegetarisk og bedst af alt ret så Instagram-venlig. Jeg taler selvfølgelig om den famøse avocado mad, der efterhånden er at finde på en enhver café med respekt for sig selv og sit image. Personligt synes jeg dog, det er svært, at finde en rigtig god og mættende én af slagsen (Atalier September *host host*). Men sådan er det ikke på Sonny Cph, hvor looket og portionstørrelsen både mætter øjet og maven. Jeg elsker, at det nærmest er en lille salat på rugbrød, med den skønneste kombi af pink rødbedehummus, rucola, avocado, stegte hasselnødder, æg og tomat relish! 

Mark synes dog det var lidt dyrt, at betale 75kr. for en fancy håndmad. Men så fortalte jeg ham, at det altså er prisen for, at hænge ud med københavns hipster og kendis elite. For du kan næsten være sikker på, at støde på cool typer på Sonny, som du enten har set på TV eller på Instagram. Ejeren så da også ud til, at være vandt til at sådan nogle som jeg kommer ind, og tager billeder til “the gram”, for jeg blev tilbudt en ny varm kop kaffe, da jeg havde fotograferet nedenstående kaffe til ukendelighed. Jeg sagde selvfølgelig pænt nej tak, da jeg ikke ville besvære ham, men det er sgu befriende ikke at skulle føle sig flov over, at hive kameraet op og stå på stolen for, at få det perfekte billede.

Jeg vil fremover forsøge at finde flere perfekte avocadomader i København. Gerne en med groft landbrød istedet for rugbrød. For det er egentlig sådan jeg bedst kan lide min avocadomad når den da ikke lige er indhyldet i skøn rødbedehummus og æg… 

Nu er frokostpausen ovre, så jeg vil komme tilbage til arbejdet. Kan I have en skøn mandag! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *