7 Apps Alle Digitale Nomader bør Have på Deres Telefon

Dette indlæg indeholder reklame for Lunar Way

Det kommer nok ikke som noget chok når jeg siger, at min telefon er FYLDT med rejse apps, der på forskellige hjælper når vi er på farten som digitale nomader. Her i indlægget har jeg valgt at fokusere på de 7 praktiske apps, som jeg mener alle digitale nomader bør have på deres telefon. Er du ikke digital nomade? Hey! Don’t panic! – Der er altså masser af inspiration til apps, der generelt vil hjælpe dig når du rejser og som karrieremenneske. 

Maps.me
Denne app er basalt set en offline version er Google Maps. Og det er super handy, i de lande der enten er dårligt wifi eller, hvor din roaming ikke dækker. Maps.me virker dog kun, hvis du på forhånd har downloadet kortet til det pågældende land, du skal besøge.

hotspot.vpn
Når du rejser, kan du opleve, at visse lande blokerer visse websteder. Fx. Facebook og Google. En måde at komme rundt om dette problem på, er at bruge et VPN (Virtual Private Network) for sikkert at få adgang til disse blokerede websteder. Det kræver ikke, at du logger ind og appen har en bred dækning, der omfatter 17 lande. Dine oplysninger er helt private, og tilslutningen er død enkel – det kræver bare et enkelt klik, og du kan besøge dit elskede Facebook! (denne app er især brugbar i Kina)

Lunar Way
Lunar Way er en banking app, som gør økonomi mere forståeligt og simpelt. Jeg bruger Lunar Way til at få et overblik over mit forbrug, og med lanceringen af deres nye Travel Card, giver det nu virkelig mening for mig når jeg rejser. Med hævninger i ATM’s, shopping, café besøg og booking af fly og hotel på farten, så er det let at miste overblikket over, hvad pengene rent faktisk går til. Men det løser Lunar Way. Med Travel Card kan du faktisk også spare rigtig mange penge, fordi du undgår at betale skjulte gebyrer! Vidste I egentligt, at det i gennemsnit koster 50kr. når man bruger sin betalingskort i en hæveautomat i udlandet? Eller, at alle betalinger med kort i udlandet, i gennemsnit også pålægges 1,8% i skjulte gebyrer, selv hvis man blot køber en pakke tyggegummi i en kiosk? Det løber altså op – selv på en weekendtur.

Med Lunar Ways Travel Card betaler man 299 DKK om året, og så er der ingen skjulte gebyrer på valutaerne: DKK, SEK, NOK, GBP, USD og EUR. Og kun et gebyr på 0,4% såfremt du hæver eller bruger andre valutaer. Man skal dog være Lunar Way kunde, for at kunne bestille et Travel Card, men det er helt gratis at oprette sig som kunde og man behøver hverken at skifte bank eller oplyse sin nuværende bank, at man har oprettet sig en Lunar Way konto. Indefra app’en kan man så bestille sig et Travel Card. Det er også super nemt, at toppe sit Travel Card op med penge fra app’en. En anden lille ting, som kan være meget nyttigt hvis man rejser meget er; inde i app’en kan man fryse og un-fryse sit kort på 1 sek. Dvs. skulle man være så uheldig at miste sin pung, så kan man lynhurtigt sikre sig, at det ikke bliver udnyttet – finder man det bagerst i tasken igen, kan man nemt un-fryse det og fortsætte sin rejse (normalt ville det jo være umuligt for din bank, at sende dig et nyt kort og pin, mens du var på farten). Når nu alt andet i dag foregår digitalt og på farten, så elsker jeg at jeg nu også kan ordne min økonomi, hvad enten jeg er i Danmark eller sidder på en strand på Bali 😉 

Hvis du opretter dig via dette link, så får du 100 DKK tilbagebetalt efter du har brugt dit Lunar Way kort første gang:http://lun.rw/tIO3

Workfrom
Der er bare noget hyggeligt over, at finde en kaffebar med god kaffe og wifi! Med Workfrom kan du finde de bedste caféer udvalgt af lokale og andre nomader. Appen har flest spots i USA, men den virker også fint i andre udvalgte lande

Wiffinity
Wiffnity sikrer, at du aldrig står uden Wifi. Det er nemlig stort set et kort over alle de offentlige Wi-Fi spots, herunder adgangskode i hvert land / by, du besøger. Nogle gange er det private mennesker, der bare vil hjælpe, og nogle gange er det caféer. Før jeg går, downloader jeg simpelthen bykortet med alle hospots og så kan jeg få adgang til kortet, selvom jeg er offline. SÅ smart! 

Trello
Trello er den perfekte to-do liste, som du også kan dele med andre. Fx. hvis du arbejder i et team, så kan du i appen holder styr på, hvor langt hver person er med deres to-do’s. Jeg brugte den rigtig meget til, at styre mit team i København, og samtidig holde styr på mine egne lister. Trello kan iøvrigt også fint bruges, hvis du ikke er digital nomade på både telefon og Computer! 😉 

Slack
Slack er et kommunikationsværktøj for teams. Igen, så fordrer det, at du ligesom arbejder i et team. Men gør du det, så er det virkelig guld værd! Se Slack som Facebook Messenger, bare for arbejde. Inde på Slack kan jeg både chatte 1-on-1, i grupper og på nogle a vores kanaler (fx. Marketing kanalen, hvor alle der har noget med marketing, hænger ud!). Men jeg kan også holde samtaler ligesom med Skype. Virkelig et fedt redskab, hvis du arbejder sammen med kollegaer, og I har brug for at kommunikere via andet end mails mens du er væk. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *