9 Skøre Sko, der kan få ethvert kedeligt outfit til at blomstre!

Er det ikke vildt, at det allerede er onsdag? Jeg synes denne uge går så stærkt! I dag, er det arbejde-hjemme-dag, hvilket betyder at jeg har fri fra mit arbejde ved NJORD, for at kunne fokusere på blog, og Instagram. Som jo også er en slags arbejde.

Jeg er begyndt, at bruge disse dage på at arbejde fra caféer rundt omkring i byen. Og det giver sådan en skøn mulighed for at spotte inspirerende mennesker, og komme lidt tilbage til en anden interesse jeg altid har haft: Mode. Det har i en del år ikke fyldt så meget herinde, og det kommer det heller ikke til. Men engang imellem, kan jeg godt lide at skrive lidt om det. Blandt andet så jeg en mega sej pige i et par knaldrøde støvker lige før jul. Resten af hendes outfit var ret neutralt, og det fik mig altså til også at ville have sådan et par. Og nu har jeg altså fået mig de her kitten heels støvler fra IVYLEE Copenhagen.. De er faktisk på udsalg lige nu. Hele 50% endda! 

Jeg har siden københavnerpigen med de knaldrøde støvler, fundet andre seje kvinder med farverrige sko. Primært røde eller sorte med fede detaljer. ASOS har vidst også opfanget trenden, for det vrimrer lige nu med skøre sko i alle afskygninger. I collagen nedenfor kan du se mine farvoritter! Jeg må for god ordens skyld sige at alle nedenstående billeder indeholder reklamelinks, der giver mig 50øre til 2kr. hvis I trykker dem. 


ENGLISH
So, right before Christmas I spotted this fashionable with the most bad ass red boots and I immediately knew that I had to get some for myself. I ended up with these boots from IVYLEE Copenhagen, but one pair wasn’t enough and I’m therefore on the lookout for one more pair. Maybe one of the boots above! They are soo cool! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *