fbpx

Her Får du en Billig Brunch og Måske Københavns Flotteste Instagram billede

NoHo har en speciel plads i mit hjerte. Det var i startup communitiet ovenpå, at jeg havde mit første “rigtige” marketing job, og det var på NoHo at jeg første gang kyssede Mark. Virkelig fuld og frisky, mens “Something Special” bragede ud gennem højtalerne, fik jeg taget mod til mig (læs: jeg overfaldt ham med noget der mindede om en lap dance) og kysset ham. Det var tider.  

Siden da, har jeg kun sporadisk været forbi Noho, men har altid været ret vild med looket og atmosfæren. Der er dog for nyligt blevet lavet om, så nu er temaet PINK! Jeg er altså ret vild med det, og endte da også med at forlænge en enkelt kaffe til både brunch og frokost. Blandt andet sammen med Julie. Det er nemlig stadig et perfekt work spot. Det fede ved NoHo er, at det er billgt og rart at sidde og arbejde der (foruden de gode ting der er, at sige, hvis du kommer der om aftenen). Jeg gav 79kr. for en brunch med 3 ting – I ved, det koncept hvor man vælger små retter. Man giver 120kr. for 5 retter og 149kr. for 7 retter – det er i sig selv ret billigt! Kaffen er også god, og ligeså var den sandwich jeg bestilte til 65kr. senere på dagen også. Jeg forstår ikke helt, hvorfor mit feed ikke svømmer over med billeder fra fine NoHo, så nu er tippet altså givet videre! 

Snup stilen til dit eget hjem (klik på billederne for at gå til produkt – alle links er reklamelinks): 


ENGLISH:
If you ever decide to drop by Copenhagen make sure to visit the very photogenic café and bar, NoHo! It’s probably the café in Copenhagen with the most Instagram friendly interior but actually their brunch is really good too! And cheap… Which is rare in Copenhagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *