4 REJSER PÅ EN MÅNED!?! – Marts bliver CRAZY på rejsefronten!

Selvom jeg synes det er skønt, at være hjemme og se venner, familie og ikke mindst genudforske skønne København, så er verden stadigvæk ikke udforsket nok til, at jeg kan blive alt for længe ad gangen. Det har det seneste års rejseri bare lært mig. Den næste rejse er dog også lige rundt om hjørnet (faktisk allerede i morgen), og derefter venter 3 andre. Det hele har nemlig klynget sig sammen i Marts, og faktisk også en god del af april, bliver crazy på rejsefronten. Det bliver en god blanding af rejser der involverer ferie, nogle som digital nomade og nogle hvor jeg er inviteret af turistråd. Her kommer lidt mere info om de forskellige ture – måske du selv har besøgt nogle af stederne? 🙂 

1-4 Marts Estland, Tallin
Den første weekend i Marts tager Mark og jeg på weekendtur til Tallinn i Estland. Vi er blevet inviteret dertil af Visit Estonia, og det er virkelig en tur jeg har glædet mig til. Mest fordi vi bare har helt frie tøjler til at opdage og opleve. Men også fordi jeg værdsætter rejser til steder, hvor ikke aldre andre tager til. 

13-18 Marts England, London & York
Den tredje uge i Marts tager min far, søster og jeg til London. Det er en tur, vi har gav ham i forbindelse med hans 60-års fødsesldag, og det bliver skide skønt at gå bruge tid med dem. Også selvom det bliver en lidt mere traditionel måde at være turist på. Fra London tager vi til York, 2 timer Nord fra London, op til Marks Far inden vi igen vender hjem mod København. 

22-26 Marts England, Manchester & London
Ugen efter tager jeg på pressetur til Manchester og London. Jeg ved ikke så meget om turen endnu, andet end at jeg har inviteret Julie med, så jeg ikke er helt alene. Det bliver altså 2 uger med masser af oplevelser i England, men også en lille smule skørt at rejse frem og tilbage i løbet af mindre end en uge. Jeg tror dog på, at når der dukker muligheder op, så er det jo bare med at tage dem! Så England – here we go! 

30 Marts – 7 April, New York
Den allersidste dag i marts, hvis alt går efter planen, rejser Mark og jeg til New York. Marks nye arbejde har kontor i New York, så det betyder blandt andet at Mark skal rejse til New York minimum hver 3 måned. Og jeg kan jo, som I nok ved, arbejde alle steder fra. Og New York ville da være et dejligt “change of scenary”. Så, jeg tager altså med ham! Vi overvejer at blive i USA en ekstra uge, og arbejde et eller andet sted fra. Gerne et sted med smuk natur, men nu må vi se – der er nemlig påskeferie (eler spring break), så flypriserne er latterligt høje netop som vi er afsted. Hmm.. 

Efter New York flyver vi til Mexico, og fra Mexico til Cuba. Så efter alt at dømme, bliver denne weekend samt anden weekend marts, mine to eneste weekender hjemme i godt 2 måneder! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *