Shopping Tip! Her skal du Shoppe Interiør i København

Hvis der er én ting alle mine rejser har lært mig, så er det at vi faktisk har en pisse lækker stil her i norden, og det er lidt af en luksus med så mange flotte interiør butikker! For nogle weekender siden kørte jeg forbi min ven, Nick, der har startet Homeish, og det er hands down, en af de fedeste! 
 

Selv er jeg igang med at finde ud af præcis, hvilken stil, jeg gerne vil køre med herhjemme. Jeg ved, at jeg gerne vil have en masse grønne planter (hvilket ikke går så godt i spænd med det faktum, at jeg dræber planter for et godt ord). Og så kan jeg godt lide en naturinspireret “folky boho”-stil kombineret med den nordiske minimalisme. 

Som I kan høre, så ved jeg hvad jeg vil have. Men omvendt bliver jeg altid forvirret og ubeslutsom når jeg står i købssituationen! Så, jeg købte ikke noget i denne omgang. Jeg har dog flere ting i tankerne. Blandt andet de røgfarvede loftlamper! 

Men jeg kunne også godt være fristet af, a købe sådan en fin grøn plante i glasmontren. For ved I hvad? – Den skal kun vandes et par gange om året fordi den har sit eget lille økosystem. Det er sgu da smart! Og ret så plantemorder sikkert! 

I kan tjekke Homeish ud online her (rigtig fin online shop!) og så kan I kigge forbi butikken, der har åbent torsdag til søndag ude i sydhavnen! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *