Video: Sådan Redigerer Jeg Mine Billeder | Simone Moelle

I er flere, der har spurgt indtil hvordan jeg redigerer mine billeder, så her kommer en video, der kan hjælpe lidt på vej! Den populære Youtuber Maarten, spurgte nemlig for et par uger tilbage, om han måtte lave en “How To”-guide til, hvordan jeg redigerede ovenstående billede fra min Instagram. Og, det er der altså kommet følgende video ud af.

Som I kan se, er billedet redigeret i Lightroom på computeren. Jeg redigerer altid i Lightroom på computeren, men men kan altså også godt redigere billeder på telefonen med lightrooms egen app  – den er iøvrigt gratis men med mulighed for at opgradere til pro 🙂

Øvrige tips
– Jeg har et “grund filter”, som jeg altid tilpasser til destinationen. Dvs. denne redigeringsstil var tilpasset Marokko. Mine justeringer sker som regel i tint, temperature og de individuelle farver. Mit bedste råd er, at prøve sig frem!

– Der er INGEN one size fits all filtre! Dvs. dit billede vil se anderledes ud om du skyder overbelyst eller underbelyst. Om du er i varmt eller koldt klima – selv hvilken farve tøj du har på!

– Jeg skyder altid i RAW. Det giver mest redigeringsfrihed omend filerne fylder mere

– Du får det pæneste Instagram feed, hvis du har nogenlunde samme redgeringsstil hver gang.

 

Jeg overvejer at lave lidt flere videoer på min egen kanal, så er der ønsker til enten det ene eller det andet, så giv endelig lyd!


ENGLISH recap

A month ago the famous Youtuber Maarten asked if I wanted to be a part of his video series of “Editing How to”-guides. I know a lot of you have asked for these types of videos (or at least to spill the beans about how I edit) so here it goes! Please note that this is my basic preset. I change and update the setting to new places I go, as you’ll realize that “No Preset Fits All”. If you try to copy this editing style, you’ll see that it will look different depending on how you shoot your photo, where in the world you are, what time of day etc. So it’s all about tweaking it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *