Forårs look fra New York og en lille snak om vejret!

Nedenstående links er reklame links

Jacket: Object (På tilbud!!!)
Skirt: VILA (lignende her)
Sweater: VILA
Bag: Love Moschino (På tilbud!!)

 

 

 

Hej alle sammen!
Så, er der et lille pip fra en solskoldet skid her i Mexico! Jep! Vi tog fra New York til Mexico her i går – jeg er bare lidt bagud her på bloggen, da den har stået på en del arbejde mens jeg har været afsted.

Før jeg tog til New York, kiggede jeg på vejrudsigten. Den sagde minimum 9 grader og helt op til 19 grader nogle dage! BINGO! Mega fedt, manner – lige noget en vinterkold dansker kan bruge, right?! Især når jeg ser I har +15 der hjemme… 

Såehm, jeg havde pakket kufferten med lækkert forårstøj! Florlette, lange nederdele, loafers (anklerne skulle jo luftes efter flere måneders vinterhi), et par striktrøjer og en cowboy jakke. Lige inden afgang kom der et par enkelte huer med – ‘just in case’. 

Da vi landede i New York, var det 1 grader varmt! “Hvad fanden?!”– tænkte jeg. Så jeg tjekkede vejrudsigten igen, og nu var temperaturene sænket og der stod tilmed, at det ville blive snevejr en af dagene. Fan-fucking-tastisk! 

Det viste sig, at den opdaterede vejrudsgt holdt stik. Vores uge i New York blev en relativt koldt fornøjelse, med snevejr en enkelt dag, blæsevejr der var Danmark værdigt, og kun et par enkelte dage med “forårsagtigt vejr”. Øv med øv på…. Men det var nu stadigvæk en super hyggelig tur, og selvom anklerne ikke blev luftet, så fik jeg stadigvæk mulighed for at hoppe i noget af forårstøjet.

Fra kulde til varme. Så er vi netop landet i Mexico. Og der er lidt varmere. Faktisk hele 32 grader! Mexico, eller rettere Tulum er faktisk ret så fantastisk. Og jeg glæder mig rigtig meget til at fortælle mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *