fbpx

Når Mark og jeg rejser – Sådan holder vi hinanden ud 24/7

Halløj alle sammen!
Egentlig kan jeg slet ikke lide indlæggets overskrift, men der er bare ikke så mange bedre måder at forklare hvad, dagens indlæg skal handle om! Nemlig hvordan vi kan holde ud, at gå op og ned ad hinanden 24/7 når vi rejser så meget. Det er ikke noget jeg selv har tænkt over, for det er jo bare noget vi gør. Men flere har spurgt, så det er der kommet lidt tanker ud af.

Først og fremmest, så har hele vores forhold været baseret på, at vi har set meget til hinanden. Vi startede jo ud med, at date da vi sad i samme kontorfællesskab, og det første år af vores forhold; ja der sad vi næsten ryg mod ryg fra 9 til 17! Og så igen i sengen eller sofaen fra 17.30 til sengetid! Av, vil nogen sige… Men vi nød det faktisk. Og kom helt til at savne hinanden da det ikke var sådan mere.

Så, det med at rejse sammen i op til 2-3 måneder, kun os, er slet ikke noget vi tænker over. Men der er dog nogle ting, som jeg tror gør, at vi nyder at være sammen så meget. Og de kommer her.

Vi giver hinanden plads
Vi giver hinanden rigtig meget plads når vi er sammen. Vi kan fx. godt sidde i samme rum, og være i helt forskellige verdener. Jeg arbejder på mit og Mark arbejder på sit.

Vi ser igennem fingrene med forskelligheder
Indrømmet, du lærer din partner at kende på en anden måde, og der dukker selvfølgelig ting op, som der ikke lige kom frem under “hvad er dine mest irriterende sider”-samtalen, da man datede. Men jeg tror, at mine tidligere brud har givet noget perspektiv. For jeg har altså bare fundet ud af, at livet er for kort til bagateller! Du må med andre ord, lære at leve med din partners små særheder. For du har sikkert også selv nogle særheder, som alligevel ikke kan blive lavet om.

Vi rejser med et åbent sind
Mark og jeg har generelt helt forskellige idéer om, hvor vi skal rejse hen. Han vil ofte mod kolde egne, og jeg vil helst mod varme. Der er også nogle gange, hvor han vil se noget, som jeg ikke gider. Men vi er ret enige om, at når vi rejser sammen, så skaber vi også minder sammen. Og så må man gå på kompromis. Fx. var Færøerne Marks helt store drøm, og selvom jeg ikke var helt hooked før afrejse, så endte det med at blive en af de smukkeste og fantatiske rejser, vi har været på!

Vi har en fælles passion
Vi har en fælles passion, og det er vigtigt for os. Særligt når vi rejser, oplever jeg at vores helt store fælles passion for fotografi smelter sammen, til den her fantastiske energi og begejstring! Vi jager det perfekte billede fra den perfekte lokation og den perfekte redigeringsstil. Vi har også en fælles passion for mad og cocktails, og det er bare fedt at have fælles formål når vi rejser. Det gør ihvertfald både vores minder og vores forhold stærkere, synes jeg.

Vi respekterer hinanden og deltager aktivt i ferien
Respekten for hinanden er en naturlig del af ferien. Men især det med, at deltage aktivt både før, under og efter ferien, er virkelig noget vi prøver at være gode til. Fordi vi tit rejser med et formål, at skabe smukke billeder, så går der ofte meget forberedelse forud for vores rejser. Sådan er det jo langt fra for alle, men det er bare rart, at begge er med til at bestille flybilletter, finde det bedste hotel/airbnb, finde ud af, hvad man gerne vil se osv.

Jeg ved ikke om ovenstående kan hjælpe? Men det er ihvertfald mine egne erfaringer i forhold til, at holde min bedre halvdel ud i længere tid ad gangen – sandheden er jo bare, at jeg ikke kan få nok af ham 😉 Men ovenstående er helt sikkert med til, at vi altid nyder hinandens selskab når vi rejser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *