Fra Mexico til Cuba – Går den så går den

Fra Mexico til Cub Simone Moelle
Hej Alle sammen!

I dag flyver vi videre fra Mexico til Cuba. Her skal vi være den næste uge inden vi flyver hjem mod Danmark (der forhåbentligt er blevet lidt mere forårsagtigt siden jeg forlod det?!). Det er nu lidt vemodigt, at sige farvel til Tulum. For jeg har virkelig holdt af det langsomme tempo, varmen, maden og de helt fantastiske strande, der for engangs skyld lever op til det du ser på billederne. Der er så meget godt at sige om Tulum, og ikke mindst Mexico, så jeg lover at der nok skal komme en guide eller 2 ud omkring denne lille “Paradis By”.

Farvel til omverdenen
I første omgang vil jeg dog knytte et par ord til vores rejse mod Cuba. Helt ærligt, så ved jeg nemlig ikke hvad vi skal forvente. Der er stor sandsynlighed for, at jeg ikke får mulighed for at gå på internettet. Så, jeg har planlagt et par indlæg i tilfælde af, det ikke lykkedes os, at finde noget wifi. Det betyder også, at både Mark og jeg har taget fri fra arbejde. Normalt arbejder vi jo på farten, og er vandt til at lede efter det bedste wifi hvoren vi nu er. Men Cuba er svær, og det eneste wifi vi kan forvente at finde, er i enkelte offentlige parker. Omvendt tænker jeg, at et farvel til omverdenen, er en tiltrængt detox, som vi begge nok har behov for 😉

Vores planer i Cuba
Hvor Tulum var ren badeferie, så er vores planer i Cuba lidt mere oplevelsesrige. Vi starter ud med 2 dage i Havana, hvor vi skal ud og opleve byen. Fra morgen til aften -bare gå rundt og suge indtryk ind! Derfra tager vi videre til Vinales, en Jurrasic Park lignende dal, hvor vi skal ud og ride på heste. Herfra vender vi tilbage til Havana, hvor vi har booket et – ifølge hotellet – 5 stjernet hotel, hvor vi bare skal slappe af og ikke tænke på andet end, hvilken pool, vi gider ligge ved. Det er der godt nok ikke så meget action over, men det bliver vores første 2 dages “ferie” i 2 år! Ingen internet, intet arbejde, ingen billeder der skal tages. KUN afslapning fra vi står op til vi går i seng. Så, det er altså tiltrængt.

Fra Mexico til Cuba Simone Moelle

Top: Primark
Skirt: DawnXDare
Bag: Zara
Sandals: Ivy Lee

Fra Cuba til USA og tilbage til Danmark
Til alle der overvejer Cuba, kan jeg sige én ting: Det er forbløffende svært, at rejse ind og ud af Cuba! Forholdet til USA gik, med Obama ved magten, fra skidt til bedre. Men med Trump ved magten, er det så blevet skidt igen… Det betyder, at man som rejsende skal angive en masse tossede oplysninger for overhovedet at få lov til at bestille flybilletter. Du kan ikke rejse fra USA til Cuba, og du kan i princippet heller ikke flyve fra Cuba til USA. Men vi prøver alligevel, da der er mixede historier, og vi jo som sådan bare rejser igennem USA for at komme hjem til Danmark. Så kryds lige fingre på næste Fredag, OK?

Som turist skal du iøvrigt også angive hvorfor du rejser til Cuba. Og her kan du ikke få lov til, at angive at du bare er “Turist”. Igen, er der mange anbefalinger til, hvad du skal gøre for at få lov til at rejse ind i landet som ja… Turist. Og nu har jeg ikke prøvet om det virker endnu, men eftersigende skal du angive at du er rejsende for, at “Støtte det cubanske folk”. Det er lidt “Tomato Tomato”, men det er nu engang reglerne for indrejse til Cuba.

Anywho, jeg hopper ombord på flyveren nu! Husk at kigge ind i løbet ad uden, da jeg har planlagt et par gode indlæg til jer! Jeg vender stærkt tilbage i næste uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *