fbpx

Manchester rejseguide: 6 fede Caféer og Restauranter i Manchester! 


Dette indlæg indeholder reklame for visit Manchester

Hej alle sammen!

Jeg beklager, at jeg er så frygtelig meget bagud med rejse guides til både det ene og det andet sted! Jeg vil jo gerne gøre det ordentligt, og hver guide tager bare enormt meget tid. Så, bær lige over med mig, og skriv endelig en mail, hvis du skal til et land, som jeg har besøgt men, ikke har lavet en guide til endnu. Måske jeg kan hjælpe 😉

Anywho, for et par uger siden var jeg inviteret til Manchester og London af de to byers turistråd, og der var heldigvis meget tid til “fri leg”, hvilket gjorde at min rejsepartner, Julie, og jeg kunne gå rundt og opleve byerne på egen hånd. Vi startede i Manchester, og det er der kommet denne lille foodie guide til Manchester ud af.

The Refuge Manchester

The Refuge
Lad os starte med toppen af poppen! The Refuge er STEDET i Manchester lige nu, hvor både Instagrammere, foodie, kaffe og cocktail entusiaster tager hen. Med god grund, for det er nok et af det mest imponerende steder i Manchester. Jeg fik desværre ikke mulighed for, at spise der, men jeg kan love for at de bryggede en ‘mean’ cappouchino.

Tag på The Refuge hvis du vil have årets flotteste Instagram billede sammen med din kaffe

Adresse: Oxford St, Manchester M60 7HA

Albert Schloss
Albert Schloss er en fantastisk kombination af Instagram-venlighed, lækker mad og tysk beer haus. Maden er delevenlig, med retter for alle smagsløg. Selv nuppede jeg en rødbedehummus med fladbrød, og en omgang ‘sweet potato fries’, hvilket var en lækker, let frokost. Jeg vil dog anbefale at smage deres bagværk, som nok er det smukkeste og mest syndige, jeg nogensinde har set!

Tag på Albert Schloss hvis du vil have lækker mad og god stemning på alle tider af døgnet!

Adresse:27 Peter St, Manchester M2 5QR

Fazenda Rodizio Bar & Grill
At prøve mad fra fjerne egne, ligger højt på min liste over favoritting ved, at rejse. Sjovt nok skulle Manchester vise sig, at være mit første møde med det brasilianske køkken, og det bliver helt sikkert ikke sidste gang! I Brasilien er de glade for kød, hvilket også var fundamentet for Fazenda Rodizio. Konceptet er nemlig, at du får en lille jeton, som er grøn på den ene side og rød på den anden. Vender du din jeton med den grønne side op, fortæller det tjeneren at du vil have mere kød, og straks valfarter tjenerme til, med den ene lækre udskæring efter den anden. Dertil er en imponerende stor salatbar med velsmagende salater. Som (primært) plantespiser, valgte jeg de veganske og vegetariske retter, der kunne bestilles fra menukortet. Men jeg fik da også lige smagt på kødet, og det var vanvittigt godt og endnu bedre med den flaske barolo, der blev åbnet særligt for os!

Tag på Fazenda Rodizi, hvis du elsker god mad og vin, eller blot vil gøre din kødelskende kæreste glad!

Adresse: 1 The Avenue, 2 Deansgate, Manchester M3 3AP

Evelyns cafe Manchester rejseguide

Evelyn’s Cafe
Evelyn’s Cafe er den fineste lille kaffebar beliggende i the Nothern Quarter, som er Manchester’s svar på et latiner kvarter. Vi tog forbi for en kaffe, og det var vel nok den bedste kaffe, jeg fik turen. Der serveres også lette retter og morgenmad, så kan du få bord (der kan være travlt), er det helt sikkert værd at indtage et dagens måltider der! Bonus info: Jeg tror at enhver, instagrammer, der var inviteret til Manchester lagde vejen forbi Evelyn’s for, at tage det perfekte billede “for the Gram”.

Tag på Evelyn’s hvis du vil have god kaffe, og berige dit instagram feed med endnu et kaffebillede.

Adresse: G18 Tib St, Manchester

20-Stories Manchester

20 stories

Helt nyåbnet rooftop bar og resturant med et eksklusivt feel og udsigt udover hele Manchester! Looket er virkelig fint, og selvom vi ikke fik smagt på retterne, vil jeg alligevel anbefale at lægge vejen forbi – gerne en lun sommerdag, hvor du kan sidde på tagterrassen og se solen gå ned med et glas kold rosé i hånden.

Tag på 2o stories hvis du vil se og blive set. Eller hvis du bare vil nyde den flotte udsigt.

Adresse:NO. 1 Spinningfields 1 Hardman Square, Manchester

Mackie Mayor Manchester Rejseguide

Mackie Mayor

Sidst men ikke mindst, så vil jeg også lige give et lidt andet alternativ til aftensmaden, hvis det bare skal være billigt, hurtigt og super uformelt. Manchester har nemlig en udemærket food hall kaldet, Macke Mayor! Kan du finde lækre madboder med mad fra alle verdens hjørner, så der er noget for enhver smag. Bedst af alt, så er det relativt billigt.

Tag på Mackie Mayor hvis din mad skal være lækker, hurtig og billig.

Adresse: Eagle St, Manchester M4

 

Jeg kan kun sige: Kom afsted til Manchester! Det er en skøn by, især hvis du elsker god mad! Der er nemlig ikke mangel på fotogene og lækre madsteder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *