Postkort fra Cuba + Update på min digitale detox 


Simone moelle cuba

Indeholder reklamerlinks: Kimono: Object / Hat: Asos (old) / Sandals: Ivylee Copenhagen

Hej alle sammen!

Her er et lille pip fra Cuba (sidste dag her, såehm… næste pip er fra Danmark)! Dem af jer der følger med på Instagram, tænker måske “jamen, hey! Skulle hun ikke være offline i en uge nu der ikke er wifi på Cuba?”. Og jo det skulle jeg… Men der er wifi på Cuba enkelte steder. Det holdt jeg mig dog fra, men her på sjettedagen, efter en tur i ødemarken, synes jeg det var på tide at vende tilbage til omverdenen. I ved, det kunne jo være nogen ville have fat på mig?!

Det har været mærkeligt, angstprovokerende og befriende på én og samme tid, sådan at være ‘disconnected’! Men verden står endnu, og jeg har fået hele det her Instagram- og blogstress lidt på afstand. Det er stadig svært, at acceptere, at jeg til trods for pisse hårdt arbejde føler, at jeg stagnerr. 

Omvendt har jeg også brugt min “time off” til, at tænke på, hvad det egentlig er jeg kæmper for. Jeg stillede mig selv spørgsmålet: Kæmper jeg så hårdt fordi jeg vil være fuldtidsblogger? – Måske?! Altså, det kunne da være rart at lave det der gør mig glad fuld tid, tjene penge og have friheden til at rejse uden at være lønslave. Omvendt så var svaret ikke entydigt ja, og når man ikke har et klart ønske og mål, så er det sgu nok ikke ment to be… Så jeg vil prøve, at slappe lidt mere af, med det hele således min passion og hobby forbliver min passion. Og måske mere end en hobby en dag. Vi får se.

Min digitale detox var på en måde den ultimativ frihed. Jeg så Havana på en ny måde, jeg havde lange rare snakke med Mark om alt og intet, jeg spillede brætspil og sov natten igennem uden liiiige at skulle se på telefonen hvad klokken mon var. For telefonen var pakket helt væk!

Billederne her i indlægget blev taget forleden dag, da vi fandt én af de få gode restauranter i Havana (Cuba er jo stadigvæk ramt af mange handelsbarrierer, så der er ikke altid nok (god) mad). Vi så solen gå ned over Havana, mens vi nød en Cuba Libre. Det var den helt perfekte måde, at ende endnu et eventyr på. 

MEN nu her efter næsten 2 måneder på farten, og en lille uge uden internet, så glæder jeg mig faktisk til at komme hjem. Jeg glæder mig til at skabe noget, jeg glæder mig til at dele en masse spændende indlæg med jer, og jeg glæder mig til se hver fremtiden mon bringer.

Vi snakkes ved i Danmark alle sammen!ENGLISH Recap

Hi guys!
A brief hello from Cuba here on the very last day of our 3-week trip! For those of you who follow along on Instagram, you might be thinking “Hey, shouldn’t she be offline during her whole Cuba-trip?” – Yes, I should! But I felt ready to enter civilization again, so here I am. 

I have been weirdly nice not having to constantly be bombarded with messages, texts, emails, Instagram updates and what not. I have just been so much more present and my brain has gotten the much-needed rest from being hyperactivated all the time.

The digital detox has also given me the time to think. Think what I want to get out of all this blogging/Instagramming and why I feel so stresses about it sometimes. I asked myself the question: Is it because you want to be a full-time blogger? And to that question, I actually couldn’t give a hard YES! Sure, it would be awesome but a voice deep inside of me also said, it probably wasn’t for me. So, instead of fighting and stressing in order to reach the stars, I might just aim for a slow and steady growth and then we’ll see what the future holds for me. 

Btw. these photos were shot last night on one of the most magical little restaurant in Havana. Mark and I, due to our lack of internet, were able to just look into each other’s eyes and have some really good conversations. 


So, long story short, I can definitely see the pro’s in being offline a little more often.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *