fbpx

9 Fede (og Instagram venlige) aktiviteter i London


Dette indlæg indeholder reklame for London (turen modtaget i gave af Visit London)

Hej venner,
Åha, stilhed på bloggen er virkelig noget jeg prøver at undgå i for lang tid ad gangen. Men skæbnen ville, at jeg i onsdag tabte min computer på asfalten! Selvfølgelig lige før bededagesferien, hvilket betød at det cirka tog dobbelt så lang tid før jeg fik den igen. Anywho, for dem er jer, der synes mine rejseindlæg er kedelige, så beklager jeg på forhånd. Der kommer nemlig en hel del guides over de næste par uger til alle de mange steder jeg har besøgt de sidste 2 måneder. En af de guides, jeg har glædet mig rigtig meget til at dele, er min guide til London.

Jeg var jo i London 2 weekender i træk tilbage i marts. Den ene en familietur, hvor fokus var shopping. Og den anden en pressetur med visit London, hvor fokus var opleve og skyde smukke billeder. Så, det var altså 2 meget forskellige ture, men min fornemmelse er at de fleste tager dertil med nogenlunde samme fokus. Så, jeg håber at jeg med denne lille guide kan inspirere både førstegangsbesøgende og garvede turister til nogle nye oplevelser, der tilmed giver masser af Instagram credit 😉

London Instagram guide
Saint Aymes

Feminine caféer med blomstervægge, og pink lattes er bestemt ikke en mangelvare i London. Og Saint Aymes er blot den nyeste i rækken, og den eneste vi fik prøvet. Der skal nemlig sættes tid af til, at besøge disse instagramvenlige caféer, da du let kan stå et par timer i kø for, at få det perfekte billede. Medmindre du altså kommer lige når de åbner. På Saint Aymes får du serveret caffe latte i alle regbuens feminine farver, unicorn cookies og andet bagværk, der ser godt ud på Instagram. Betaler du ekstra, så kan du også en lille smule 24 karat guld på toppen af din latte.

Adresse: 59 Connaught St, London

 

London Instagram guide Simone moelle
Small Car Big City

Vil du prøve noget helt nyt og anderledes? Hvad med en tur rundt i London i en Mini Cooper? Julie og jeg drønede rundt i sådan en sammen med en garvet chauffør, der fik trykket godt og grundet på speederen, så vi begge hvinede! Det var skide sjovt, og virkelig en anderledes måde at udforske byen på. Der er iøvrigt tours med forskellige temaer, så du kan helt selv vælge, hvilken en, der lyder sjovest for dig!

Hjemmeside: https://smallcarbigcity.com/

 

Instagram London Guide Simone moelle
London Eye

Hvad med, at skåle i Champagne fra Londons højeste punkt? Selvom London Eye er ÜBER turistet, så var det alligevel en oplevelse, der føltes ret speciel. Hvis der er plads, så book en tid omkring solnedgang – og skal du have champagne, så skal du altså booke “VIP pakken”.

Hjemmeside: https://www.londoneye.com/

 


Covent Garden

Vil du have god mad, fine Laduree macarons og generelt god stemning, så skal du forbi Covent garden. Lige ved siden af Covent Garden ligger Homeslice, hvor du får en af byens bedste pizzaer og en super fed lokal stemning.

Hjemmeside: https://www.coventgarden.london/

 

Tower Bridge
Tower bridge er den flotte bro, som mange fejlagtigt tror er London Bridge. Den er altid fyldt med turister, så kom relativt tidligt for at få udsigten på broen for dig selv. Eller gør som jeg, og få et fint billede af broen på afstand. Gå eventuelt hen på Coppa Club, som også er en af Londons it-steder (husk at reservere bord!)

Adresse: Tower Bridge Rd, London

Afternoon Tea på Fortum & Mason

Der er mange gode steder, hvor du kan nyde en god afternoon tea. Men hvorfor ikke vælge dem, der er konglige hof leverandører af te? Fortum & Mason serverer iøvrigt en mægtig god vegetarisk og glutenfri afternoon tea!

Adresse: 181 Piccadilly, St. James’s, LondonShopping omkring Oxford Street og Piccadilly Circus
Du kommer nok ikke uden om shopping når du er i London. Oxford Street og Regent Street er epicenteret for alle tænkelige highstreet butikker.  Skal det istedet være eksklusivt, skal du forbi området omkring Bond Street.

Adresse: Tag tuben og stig enten af på Piccadilly Circus eller Oxford Street

Kig på farverige huse i Notting Hill
Åh, hvor ville jeg ønske, at jeg havde råd til, at bo i Notting Hill! Det er så fint og charmerende, men også ret så poleret. Så det skal du selvfølgelig være til. Hvis du tager til Notting Hill, så tag forbi Denbigh Terrace, Portobello road og Lancaster Road for, at kigge på farverige huse (ps. har I nogensinde overvejet hvordan beboerne på sådanne gader farve koordinere deres huse?).

Adresse: Tag The Tube til Notting Hill Station

Spis frokost på Farm Girl Café
Når er færdig med at kigge på huse i Notting Hill, så kan du passende gå på Farm Girl Café, som også er et af de der “it”-steder. Forvent derfor en del ventetid, hvis du kommer midt i frokostiden. Hvor jeg godt kan føle at nogle Instgram-venlige caféer er pæne i indretningen, men kedelige på menukortet, så er Farm Girl Café virkelig både pæn udenpå og indvendigt (det lyder jo næsten om en salgstale på en dating profil haha!). De laver blandt andet en fænomenal Avocado sandwich og en kæmpe portion apple pancakes, som jeg stadig kan drømme om når jeg er sulten!

Adresse: 59A Portobello Rd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *