At skide roser + Planer for Maj

Det her billede, kunne næsten være taget på en varm sommerdag i København! Men det er nu fra en sidegade i Havana, på Cuba.
Jeg havde lige ligget 2 hele dage i sengen med roskildesyge. Uden at gå for meget i detaljer med sygdommens omstændigheder, så var det der Mark for første gang opdagede, at jeg altså ikke bare skider roser! Eller, det bilder jeg mig ihvertfald ind, at han ikke vidste før..


På mange måder føles de her billeder som en evighed gamle, selvom de faktisk slet ikke er det! Der er bare sket så vanvittigt meget siden jeg kom hjem. Det har jeg også ‘teaset’ lidt om på Instagram, og det vil jeg komme mere ind på når tiden er rigtig. Lige pt. tyder alt på, at maj bliver en anelse mere stille end de 2 foregående måneder i forhold til rejse. Og det passer mig helt glimrende! For så bliver der tid til, at bruge tid i København. Det har jeg nemlig savnet! Anywho, her er mine planer for Maj indtil videre:

Geneve – Min eneste rejse denne måned, bliver til Geneve i Schweiz! Jeg skal være afsted i 3 dage, og er inviteret af Geneves turistråd. Det betyder, at de at linet en masse spændende aktiviteter op, som jeg glæder mig til, at afprøve! Jeg skal rejse med Julie, som jeg også var i London med. Det bliver SÅ hyggeligt!

Reception hos Three Weeks  – Min ven Virgil og hans forlovede, AK, har lige åbnet en super fin webshop med fint tøj og accessories. Receptionen bliver startskuddet på et, forhåbentligt, fantastisk business eventyr, som jeg glæder mig til at følge og støtte op om!

Bruge tid i vores kolonihave – Har jeg nogensinde sagt, at min familie har en kolonihave? Den ligger lige bagved Christiania, og har været i familien de sidste 50år! Min far brugte tid der, da han var barn. Det samme gjorde vi, og nu er næste generation også begyndt at være dernede. Gennem de sidste par år, har selv været der rigtig meget, da det giver en anden ro, at have græs under fødderne og fuglekvidder. Jeg er dog ikke helt der endnu, hvor jeg vil have et hus. Så kolonihaven er et fantastisk alternativ.

Reklame links//Top: Zara / Trouser: Nümph / Sandals: Havaianas /Sunnies: Mr. Porter / Bag: Bought in Vietnam (Similar here)

Købe en hulens masse planter – Når der ikke er tid til, at bruge så meget tid udendørs, så er det rart at have et hjem med masser af planter! Dem af jer der følger mig på Pinterest, har måske også lagt mærke til, at der nærmest kun bliver ‘pinnet’ interiør og plantebilleder!

Få besøgt BLOX – Jeg har tit kørt forbi den lidt mærkelige bygning, BLOX, på min vej fra Amager til Centrum uden egentlig at vide, hvad det var. Men det bliver altså det nye center for design, arkitektur og innovation. Det er noget, jeg synes er ret interessant, så jeg vil ihvertfald kigge forbi! I kan læse mere om BLOX lige her.

Fødselsdagsfest for Carrotstick – Sidst men ikke mindst, skal jeg fejre at min super seje veninde, Marie, kan fejre 5 år med Carrotstick! For dem af jer, der ikke kender Carrotstick, så er det et sundheds site på den gode og konstruktive måde. Sundhed for krop og sjæl, kan man sige! Der er en lang række interessante artikler og lækre opskrifter. Så jeg håber, at fødselsdagen bliver startskuddet for ihvertfald 5 år mere!


English Recap – To shit roses and my plans for may

These happy photos were taken after 2 full days in bed with a stomach flu I got in Havana, Cuba. Needless to say, that was the time Mark realised, I not only shit roses… So, you can imagine how happy I was when it was finally over! The pictures and the trip seems like a distant memory now! So much has happened since I got back from Cuba,  and I can’t wait to share it all with you when the time is right!

Where march and april was heavy on the traveling side, may is going to be more quiet. I have only planned one trip so far to Geneva! However, that gives me more time to re-discover my beloved Copenhagen, which is something I’ve actually been missing. Among others, I’m planning on visiting the new design hub, Blox, participating in the launch party of Three Weeks and celebrating my friend’s 5 year anniversary with her blog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *