fbpx

Et kig på det nye Copenhagen Street Food – Reffen

Reffen – Copenhagen Street Food

I søndags besluttede Mark og jeg at tage turen ud forbi det nye Copenhagen Street Food, Reffen, for at få et første kig på herlighederne. Officielt åbner Reffen nemlig først fredag d. 18 maj, men de har nu den sidste uges tid holdt generalprøve inden det for alvor går løs! For dem af os, der elskede Papirøen, som var forgængeren for Reffen, har der været høje forventninger. Og det tror jeg kan mærkes på arrangørerne, for de har ihvertfald gjort deres for, at udvide med mere plads, madboder og andre kreative koncept butikker. Det har gjort det til et super interessant space, som jeg glæder mig til at se udviklingen af.

Desværre var det svært, at få en ordentlig føling med det hele, da noget nær 40% af Reffen stadigvæk var lukket. Et par steder var endda stadigvæk ved at blive bygget, og andre havde vidst ikke helt kalkuleret med de mange besøgende, for de var lukket grundet udsolgte retter. Sådan kan det jo gå, og fedt for dem iøvrigt.
Da vi kom var der besøgende, men slet ikke på samme niveau, som Papirøen. Det var på en måde rart, men det føltes også lidt tomt. Så jeg glæder mig til, at lægge vejen forbi når åbningsstormen lige er stilnet lidt af, men det hele er klar og der er lidt flere besøgende.

Reffen – Maden
De fleste vil nok tage forbi Reffen for, at få en god bid mad. Det var ihvertfald vores mission. Valget faldt på en burrito – Vi blev en smule nostalgiske efter Mexcio, I ved. Det var desværre lidt af en skuffelse. Jeg vil så gerne have sådanne steder skal have succes, men når du betaler premium for en burrito der smager af Santa Marias Tex Mex mix, så gør det mig nervøs for, at der er blevet fokuseret på kvantitet over kvalitet i forhold til, hvem de har taget ind. Omvendt, var der ikke en finger at sætte på vores dessert, som var en ret så lækker crepe med salted caramel, valnødder og banan. Næste gang håber jeg på, at min mave kan rumme lidt mere mad således, at jeg kan prøve mere mad! For jeg skal helt sikkert tilbage, og opleve mere af den magiske stemning, som Papirøen havde, og som jeg helt sikkert tror Reffen kan få over tid!

 

Copenhagen Street Food ReffenCopenhagen Street Food ReffenCopenhagen Street Food Reffen


English Recap – A look at the new Copenhagen Street Food, Reffen

For those of you who are considering to traveling to Copenhagen, this is a post you probably should read! For some years now, is Danes have LOVED street food markets, where the now demolished, ‘Papirøen’ (may it rest in peace), was an all time favorite amongst locals as well as tourists. However, the founders of this popular food market has now opened an ever bigger food market called “Reffen”. there’s, more food stands, craft shops and more room to sit an enjoy the long summer nights in Copenhagen.

The official opening is on May the 18th. However, it has already been opened unofficially. So on Sunday Mark and I decided to pay it a visit. After our visit I’m still undecided if I love the place or not. I like it yes, but it was just very bigger and combined with not a lot of people, it felt too empty (I’m sure that will change tho). We also had a bad first time experience with the food, which was a burrito that just didn’t taste of anything. However, I hope that it was a one time thing, and when we go back the next time, we will have more room in our stomach to try out more things.

Do pay it a visit tho… If there’s one thing that makes me feel home in Denmark, it’s going to places like this as it’s just so unique!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *