fbpx

Postkort fra Geneve – Hvor ost & chokolade er byens kulinariske varemærke

Simone Moelle Geneva
Reklame links// T-shirt: VILA her / Jeans: Other Stories her / Solbriller: Gucci her

Dette indlæg indeholder reklame for Geneve (ophold modtaget i gave med henblik på, at jeg kan lave en rejseguide)

Og her som jeg troede, at der ikke skulle være flere rejser det næste stykke tid, så sidder jeg altså her i Geneve, og nyder solen, bjergene og det mest fantastiske stykke nougat-chokolade-goodness, jeg nogensinde har smagt! Med andre ord, så er alt godt!

Jeg har været i Geneve siden i torsdags uden på forhånd at vide præcis hvad jeg gik ind til. Jovist, jeg vidste det er her, hvor hovedkvarteret for FN holder til! Men ingen havde fortalt mig om de smukke rene gader, de grønne parker (det er den næstgrønneste by i Europa!) og de umådeligt lækre shoppingmuligheder, som byen også har at byde på. Jeg glæder mig derfor til, at komme hjem og få samlet alle notaterne til en lille, lækker rejseguide til jer.

Jeg kan allerede nu afsløre, at guiden også kommer til at omhandle mad, mad og mere mad! Geneve er nemlig en smeltedigel af gastronomiske oplevelser, men helt grundlæggende, så er det der har gjort mig mest på hooked på det Schweiziske køkken, det faktum at deres specialiteter er OST og CHOKOLADE. Armen…. Det er jo mine to favoritspise i hele verden. Jeg lover dog, at mad guiden kommer til at strække sig udover de to fødevarer!

Jeg vil nyde den sidste dag her, og så ses vi ellers når jeg er tilbage i Danmark!


English Recap – Postcard from Geneva – where Cheese and Chocolate are the city’s trademark

And just as I thought, I wouldn’t be traveling for the next month or so… Here I am, in Geneva! I’ve been here since thursday, where I’ve enjoyed the syn, the mountains around us, the oh-so-good-chocolate and of course all the things, the city has to offer! Some of you may know the city from the news, where it’s mostly mentioned in relation to the UN as this is where their head quarter is located. But not that many know about the city from a touristy point of view. And that’s why I’m here! I’ve been invited by Visit Geneva to experience what the city has to offer when it comes to food, shopping, experiences and many more! Needless to say I was sold when I heard about their two gastronomic trademarks: Cheese and Chocolate! I mean… How can you not love a city that’s known for that? So, I will enjoy the last bit food, nature and sun and hopefully be back soon with a guide to this gem of a city.

 

Geneve simone moelle

Shorts: VILA her / Skjorte VILA her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *