Bolig Inspiration: Urban Jungle på Budget

Urban Jungle Bolig inspirationReklame Links// 1. Thelma Hylde her / 2. Messing Lampe her / 3. Natur gulvtæppe her / 4. Pyntepude her / 5. Gulvpude her / 6. Barbord her / 7. Ampælophæng her / 8. potteskjuler her / 9. Træ lænestol her / 10. Lerkrukke her

I takt med, at Mark og jeg kommer til at være mere hjemme i Danmark, er lysten til at bygge rede blevet større fra begges side. Men jeg blev ærligt en anelse overrasket over, at se Mark lystigt igang med, at lave diverse inspirations moodboard på Pinterest. Det er dedikation, som jeg aldrig har set fra en mands side før, haha! Vi er begge ret enige om, hvordan vi gerne vil indrette os. Det skal nemlig afspejle alle vores rejser samt vores værdier, som langt henad vejen omhandler natur, ro og enkelthed. På den måde er skandinavisk minimalisme god, men vi vil så kombinere det med en masse planter og lidt boho-vibes a la Tulum og Marrakech. Trenden hedder, ifølge Mark Urban Jungle eller botanical living. Så ja, vi er gået igang med at købe en mindre jungle og har dertil investeret i flere naturmaterialer, som det I ser ovenfor.


ENGLISH Recap – Urban Jungle on Budget

As Mark and I are spending more time home in Denmark, we have started to look into how we can make our apartment more cozy. However, I got a but shocked when Mark suddenly started to make Pinterest moodboards with urban jungle living rooms and what not – that’s serious dedication! The Urban Jungle style is right down our alley though as it very much combines our mutual passions and taste. In a way it also reminds us of Tulum and and Bali with it’s “earth child hippie”-vibe. The items about are what we currently have in our shopping basket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *