Shopping guide – 10 Opstrammende & Iøjenfaldende badedragter

Simone Moelle Badedragt
Reklame Links// 1: Sort badedragt her 2: Sort bandeau badedragt her 3: Polka dot badedragt her 4: Sort shaping badedragt her 5: Ternet badedragt her 6: Stribet badedragt her 7: Flæse badedragt her 8: Flower badedragt her 9: Prikket badedragt her 10: Gul flæse badedragt her

Hej alle sammen,
Forleden skrev jeg et lidt længere indlæg på Instagram, hvor jeg gjorde opmærksom på, at jeg til trods for det bikini-model-agtige-billede, egentlig ikke følte mig super “lækker” den dag. Med den rigtige ‘pose’ og en super opstrammende badedragt så alt bare godt ud! Og da jeg gerne vil væk fra at både jeg selv og andre skal få dårlig selvværd ved at sammneligne kroppe på Instagram, så var det vigtigt lige at få fortalt virkeligheden bag billedet. Som sagt så gjort, og udover at blive blæst bagover af de søde kommentarer, så fik jeg også en masse spørgsmål omkring den magiske badedragt. Desværre er badedragten købt i Primark i vinters. Så, jeg har istedet fundet andre bud på badedragter, der enten er opstrammende, eller tager fokus væk fra de områder, man gerne ikke selv er så glad for.

Jeg har selv smidt badedragt nr. 3 i kurven da jeg tror den kunne være rigtig fin til et par hvide shorts. I ved, sådan et rigtigt feriesæt.

Badedragt nr. 4 er iøvrigt ligner iøvrigt min badedragt på en prik. Så, vil du gå efter samme look, er den nok bedste bud. Eller Badedragt nr. 1.


ENGLISH Recap  – Shopping guide 10 slimming and eye catching swimsuits

After this Instagram post a lot of you were so kind to, not only support me, but also ask where this magical swimsuit was from. The truth is that I bought it in Primark last winter so I don’t know if they have it anymore. However, if you like me, doesn’t have a Primark around the corner, I can highly recommend you to take a look at these 10 swimsuits that are either slimming or remove the focus from the areas you aren’t too happy about. I have added Swimsuit nr. 3 to my shopping bag as I think it will be super cute with a pair of white shorts – the perfect beach holiday attire you now! Swimsuit nr. 4 is by the way almost a 1:1 match with the swimsuit I have. So, if that’s what you are looking for, that will be your best bet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *