Video: Favoritter i Maj – Marks fødselsdagsgave og de perfekte hårprodukter

Hej alle sammen!
Men de fleste sikkert havde været ude og nyde det gode vejr, så har jeg siddet og lavet en masse videoer for endelig, at komme rigtig igang med Youtube. Det er sådan et spændende medie, synes jeg. Men også et liiiiidt tungt medie, at danse med. Især fordi der ikke er mange på min alder som gør det, så 1) det er svært at finde nogle at sparre med og 2) jeg har ingen som helst anelse om I overhovedet vil synes om det. Men jeg nyder forandringen, og så håber jeg med tiden I vil synes det også er lidt hyggeligt med disse videoer. Planen er 1-2 videoer om ugen, så hold lige øje derinde, Ikke? 😉

I dagens video, har jeg fundet 5 ting som har gjort Maj meget bedre for mig! Jeg afslører blandt andet Marks gave (han har nu fået den, og blev SÅ glad) samt en hårprodukt serie, der allerede lader til at være en ‘life saver’ for mig hår. Med andre ord, så bliver der anbefalet lidt af hvert.

Simone Moelle video maj favoritter Simone Moelle video maj favoritter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *