fbpx

VIDEO: Monday Motivation – Lider du af The Imposter Syndrome? Det gør jeg!

The imposter syndromeHej alle sammen,

Kan I holde varmen? Selv klager jeg ikke over det varme vejr, omend jeg er begyndt at tage den sydlandske arbejdsmentalitet til mig i form af daglige siestaer. Jeg har dog gået og brygget på lidt forskellige videoer den seneste tid, og en af dem, er “Monday Motivation” videoer! Som noget nyt, vil jeg nemlig begynde at udgive ugentlige Monday Motivation videoer henne på min Youtube kanal. Jeg har jo snakket lidt om det før, det der med at jeg gerne vil igang med at lave flere videoer. Grunden er at, jeg gerne vil oparbejde en kanal, der henvender sig til alle os mellem 25-35 år – en aldersgruppe der bare er rigtig svær at finde på Youtube, eller er det bare mig?

Mine Monday motivation videoer, handler ikke nødvendigvis om gode rutiner og de bedste yoga poses til flad mave. Dem kan I finde andetssted. Det er mere videoer, der skal handle om de lidt dybere emner, som følelser, karriere, drømme og forhold. Videoerne skal selvfølgelig motivere til få større indsigt, få det bedre med sig selv og give følelsen af, at du er god nok som du er. Første video handler om The Imposter Syndrome, som er et syndrom RIGTIG mange, især kvinder, døjer med. Selv er jeg én af disse kvinder, og da jeg første gang blev gjort opmærksom på dette syndrom var det som om, at alle brikkerne bare faldt på plads – JEG ER IKKE ALENE MED DENNE FØLELSE – tænkte jeg! Se mere om The Imposter Syndrome her, og tryk meget gerne Subscribe til kanalen, da det giver mig en god idé om, hvorvidt I synes om tiltaget eller ej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *