fbpx

Her kan du få de bedste (og billigeste) tacos i København

Bedste tacos i københavn
Lige siden mit første møde med rigtig mexicansk mad i San Fransisco (og siden da i New York og selvfølgelig Mexico), har jeg været i vanvittig ekstase. Det er nok mit favoritkøkken, fordi det er så friskt og simpelt. Men ikke desto mindre er det virkelig svært at finde god “mexi-mad” i København. Det er bare som om, at de mangler smagen. Og hvis de da kommer nær noget der er autentisk i både smag og look af fx. tacos, så koster det tippen af en jetjager. For to små stykker pandekage med fyld… For et par måneder siden begyndte rygtet dog at svirre om, at Amager – mit hood gennem de sidste 8 år – havde fået en tacos joint i verdensklasse. Armen det kunne næsten ikke passe, tænkte både Mark og jeg. Men nuvel, en doven søndag hoppede vi dog alligevel ud på cyklerne efter søgen på dette mytiske sted. Helt inde i “Deep Amager”, fandt vi det vi søgte. Pastor Tacos

Facaden er ganske anonym, og det er indretningen sådan set også (omend de prøver at gøre det lidt festligt). Men efter at have set ‘fancy steder’, der klarede sig ret dårligt på mexi-mad skalaen, så tog jeg førstehåndsindtrykket som et godt tegn. Menukortet er ret enkelt med tacos, burritos, nachos og med guac, og refried beans. Vi var begge i humør til tacos, så vi hoppede ombord på tilbuddet, der lød på 3 tacos for 75kr. Til at starte gildet bad vi om nachos med guac, hvoraf sidstnævnte desværre smagte meget “dåseagtigt”. Øv, tænkte jeg alt imens håbet om en autentisk mexicansk madoplevelse langsomt blev slukket.

Bedste tacos i københavn
Tacos lige som de skal være: Simple, og med to tacos bunde så alle juicerne fra fyldet ikke gør dem slatne 😉

Bedste tacos i københavn

Der gik dog ikke meget mere end 3-4 minutter før vores tacos kom, og glæden over det autentiske look, gav nu alligevel håb! Mark havde bestilt 3 tacos med henholdsvis kylling, gris og ko. Og jeg havde bestilt 2 tacos med grøntsager og 1 med kylling. Med vores tacos, fulgte et lille fad med løg, krydderier og salsa, så vi selv kunne bestemme resten af indholdet. Det så altså godt ud, og Mark der spiste den første i max 2 mundfulde kunne hurtigt bekræfte min anelse: Det var de bedste tacos, han havde smagt i København!!

Glæden var altså stor over, at vores lille lorte-Ø nu kunne kalde sig indehaver af Københavns bedste tacos joint! Og maverne var propmætte efter bare 3 tacos. For dig der prøver, at leve mere plantebaseret, kan jeg iøvrigt varmt anbefale de grøntsagsbaserede tacos, som både kan laves vegetarisk og vegansk (med/uden ost).


English Recap – The best and cheapest tacos in Copenhagen

For those of you who have been to Copenhagen, you will know that it’s every foodie´s paradise! The choices are endless, except for when it comes to one thing: Mexican food! I shit you not, a relatively simple thing like an authentic tacos is so hard to find. And if you find a place, there are ludicrously overpriced.  However, I just discovered this place called Pastor tacos, pretty close to where I live, and they serve the best tacos I’ve had in Copenhagen. To top they joy, they are pretty cheap as well…. I foresee many visits to this little gem of a shop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *