fbpx

Monday Motivation Video – Lider du af ensomhed? Sådan kan du takle ensomhed

Så er det blevet mandag og dermed tid til en ny omgang Monday Motivation!
Jeg startede jo temaet sidste mandag, hvor jeg lovede en ny video på min Youtube kanal hver mandag. Denne gang er det en lidt dybere én af slagsen. Jeg har nemlig længe haft lyst til at åbne op omkring, hvordan jeg selv har lidt enormt meget af ensomhed. Faktisk var jeg allermest ensom, da det på min Instagram lignede at jeg havde det allerbedst. Lidt paradoksalt, ikke? Jeg er siden da kommet op af det ensomme hul, og føler mig kun sjældent ensom. Nu har jeg nemlig lært at takle ensomheden, og det er de redskaber, jeg gerne vil give videre i denne uges monday motivation. Måske du selv kan bruge de tips, måske du selv kan relatere, eller måske du kender én der kan. Om ikke andet, så lige gerne videoen og tryk subscribe til kanalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *