Kæmpe Udsalg ved Boozt! – Her er mine ferie favoritter

All links i indlægget er Reklame links

// 1. Grønne Bukser Mango Her / 2. Stribet Kjole Mango Her / 3. Gul Skjorte Mango Her / 4. Skuldertaske Mango Her / 5. Hvid Skjorte Mango Her / 6. Grøn Top Mango Her / 7. Heels Mango Her / 8. Stofnet Mango Her / 9. Stribet Blazer Mango Her / 10. Beige Bukser Mango Her / 11. Gule Heels Mango Her / 12. Slippers Mango Her  //

Boozt holder KÆMPE UDSALG, og det gør jo at man passende kan få gjort sig nogle lækre sommerkøb til diverse ferier. Ikke at jeg skal nogle steder hen (af hvad jeg ved lige nu), men jeg ville bestemt ikke have noget i mod at iføre mig ovenstående hvad end jeg var i København eller Italien. Det hele er fra Mango fordi det i forvejen er så vanvittigt billigt. Og, med udsalget oveni, er det altså let at få shoppet en helt ny garderobe for ingen penge! Jeg er især blevet vild med de grønne bukser og top, der for hele sætter koster lige over 200kr. Men jeg ville nu heller ikke have noget i mod at købe stofnettet og de flettede slippers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *