fbpx

6 Instagram venlige steder i Tulum, Mexico

Det føles som evigheder siden, at vi var i Tulum, men alligevel er minderne om ‘heaven on earth’ dukfriske! Lige meget hvad du gør, hvor du vender dig hen er der bare smukt, grønt og idyllisk. Og så er “Instagramvenligheden” selvfølgelig helt i TOP! Med det sagt, så får du her min Instagram guide til de 6 Instagram venlige steder i Tulum… Må dit Instagram feed blive fyldt til randen med lækkerhed.

Inden vi går i gang må jeg hellere skynde mig og sige, at langt de fleste af de anbefalede steder er hoteller med restauranter og barer, hvor du godt må kigge forbi og tage lidt billeder mod, at du køber en cocktail. Fair nok – så kan du også passende få en lille skid på!

Tulum Instagram Guide
Mama Matcha
Enhver pige med respekt for sig selv tager forbi Mama Matcha, som er bitte-lille matcha bar nede ved stranden. Det betyder også, at der er rift om de 2 siddepladser ALLE får taget deres Mama Matcha billede ved. Synes du Instagram er noget pjat, så tag forbi alligevel! Drik en af deres lækre Matcha drinks eller smoothies alt i mens du ser på de stakkels Instagram husbands, der desperat forsøger, at tage det bedste billede til deres udkårne.

Pro tip: Kom efter klokken 17, hvor solen ikke er så skarp! Ellers har du nemlig solen mod kameraet, hvilket giver et meget mørkt billede.

 


Azulik
Åh Azulik! Det smukkeste og mest unikke hotel, jeg nogensinde har plantet mine fødder på. Hotellet er bygget af træ og grene fra området, som er bøjet og formet i alle tænkelige og utænkelige formationer. Det giver et helt unikt look, som du IKKE MÅ snyde dig selv for at se. Hotellet er lukket af medmindre du bor der, men du kan spise i restauranten eller blot nuppe en cocktail i baren, der er mindst lige så fotogen. Bestil en margarita (den bedste i Tulum – efter min egen ydmyge mening), og se solen gå ned over tulum fra roof top terassen. De berømte fugleredde borde kræver et minimums forbrug på 1000 dollars i baren, men nogle gange du få lov til at få taget dit billede alligevel 😉

Protip: Baren åbner klokken 17.30, og der er som regel RIGTIG mange mennesker, der vil tage billeder. Så kom allerede når de åbner.

 

Tulum Instagram Guide
Casa Malca
Casa Malca var oprindeligt Pablo Escobars hjem, men siden han døde i 93, stod hjemmet tomt i flere år inden den berømte kunster, Lio Malcas lavede det om til sin private bolig. Han så dog potentialet i at lave sit hus (som iøvrigt har den største private strand i Tulum) om til et eksklusivt hotel for kunstinteresserede. Det gør stedet helt unikt, for det føles lidt som, at gå ind i et privat hjem. Hotellet er dekoreret med Malcas egen kunst, hans berømte kunstnervenners kunst og en lang række andre unikke samler objekter fra Mexico og udlandet. Fleste tager billeder af den pompøse indgang, men både restaurant og roof top er også yderst fotogene.

Pro tip: Har du ikke 3500kr. som det koster i døgnet for et værelse, så kan du leje en sun bed for omkring 330kr. om dagen. Dette dækker et forbrug i bar/restaurant for samme beløb. Så har du hele dagen til at tage smukke billeder!

 

Tulum Instagram guide
Be Tulum
Åh hvor jeg elskede de minimaltiske boho-vibes fra Be Tulum. Men åh, hvor jeg hadede det reserverede og generelt ikke-service mindede personale. Kan du se bort fra dét, så synes jeg bestemt du skal tage forbi omkring solnedgang og nyd en af de fantastiske cocktails alt i mens du skyder billeder til af høje og venstre af de smukke omgivelser.  

 

Tulum Instagram guide
Posada Margeritha
Posada Margerita er it-stedet alle semi-rige amerikanske kvinder tager hen for, at nyde en Italiensk middag alt i mens de drikker detox juice. For alle ved jo at “carbs” ikke feder, hvis de bliver skyldes ned med en selleri/spinat juice… Maden er efter min mening ret så kedeligt, men deres juice udvalg er super lækkert! Så, tag forbi til en omgang detox juice eller cocktail, og se om du kan få én af deres yderst fotogene sun beds på stranden lige nede foran restauranten.

Tulum Instagram guide
Hip Hotel
Af de mere ukendte steder, finder du Hip Hotel, som er en af de mere budgetvenlige beach clubs. Stedet er yderst fint, og bestemt et besøg værd for både billeder, tanning og mad. 


ENGLISH Recap
I don’t know about you, but after looking at these photos from beautiful Tulum, I’m really getting that travel bug again! Tulum was magical like very few places I’ve been to in the past. It’s clean, exotic, fairly cheap and last but not least SUPER Instagram friendly! In this post, which I’ve written in danishI’m guiding you to the 6 most Instagram friendly places of them all! The titles, I think, you are able to understand, so just look up the places if you are going to Tulum, and you will be in for a photogenic treat! I promise 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *