Sommer i Hundested – Og lidt om Instagram TV

Hundested
Igår følte jeg for alvor charmen ved den danske sommer, da Mark, min søster, min fars hunde og jeg tog mod nord til Hundested. Netop Hundested har et særligt plads i mit lille hjerte, da det var her jeg boede i mine tidlige leveår og nok har de bedste barndomsminder fra. Det var også her jeg i mine teenage år, da vi flyttede tilbage til området efter nogle år i København, festede, kyssede på drenge og drak lunkne pilsnere på byens bodega. Min bånd til den nordlige by, blev dog kappet for små 4 år siden efter mine forældre flyttede tilbage til København og mine venner gjorde det samme. Hvis de da ikke blev i byen og fik børn… ‘Either or’, så var der bare ikke så meget for mig mere. Så byen gik lidt i glemmebogen.

Lige indtil forleden, hvor min søster spurgte om vi ikke ville en tur “back memory lane”, og det kunne vi selvfølgelig ikke sige nej til! Så, her får I “Sommer i Hundested”. Ser det ikke dejligt ud? Jeg blev ihvertfald fyldt med en fred og ro, som jeg ikke har følt længe. Hvis du ikke har været i Hundested før, så er det bestemt et besøg værd på en varm sommerdag. Stranden, kaldet “trekanten” er den bedste, og vil du have natur som på billederne, skal du tage til Spodsbjerg fyr. Sidst men ikke mindst, vil de lokale sikkert blive skuffede hvis ikke jeg anbefaler “Vaffelhjørnet”, som er byen ishus og stolthed.

Jeg har desuden gået og tænkt lidt over Instagram TV vs. Youtube. Som I sikkert har set, har jeg startet min Youtube kanal, hvor planen er at skabe en kanal for det lidt mere modne publikum. Men jeg synes det er svært, at få lokket jer med over på kanalen 😉 Så, jeg går lidt og tænker om jeg istedet bare skal klø på med Instagram TV. Måske det vil få bedre fat om os “ældre”, der aldrig helt har taget YT til os? Jeg ved det endnu ikke… Så lige nu tester jeg begge medier af. Og så må beslutningen nok komme senerehen. Der er bare noget i mig, som siger at Instagram har fået for meget magt, så vil nødigt give dem mere. Omvendt tænker jeg også “If you snooze, you loose”. Med andre ord, hellere komme med om bord på skibet inden det sejler. Jeg har derfor allerede uploadet hele 2 videoer, og den seneste er faktisk ret sjov (hvis jeg selv skal sige det;)). Jeg har nemlig sat Mark i stævne til en lille snak om, de fashion trends, vi ser i modebilledet lige nu. Hvad synes han Fx. lange nederdele og sneakers? Glimmer hårklemmer og mom jeans? – Det finder du svaret på på Instagram TV (find logoet på min Instagram profil, hvis du har appen IGTV installeret på din telefon).

Hundested Hundested Hundested Hundested Hundested Hundested

Hundested
Kjole fra VILA her

Hundeste Hundested
Kjole fra VILA her


ENGLISH Recap

Yesterday I really felt the charm of the Danish summer when Mark, my sister, my father’s dogs and I headed north to Hundested. Hundested has a special place in my little heart, as this was where I lived in my early years and probably have the best childhood memories from. It was also here in my teenage years when we moved back to the area after a few years in Copenhagen, that i partied, kissed on boys and drank lukewarm pilsner on the city’s bodega. My ties to the northern city, however, were cut off little over 4 years ago after my parents moved back to Copenhagen and my friends did the same. If they did not stay in town and had children … ‘Either or’, there was not more for me. And thus, I hadn’t been there for 4 years. Until yesterday!

I also want to share some thoughts about Instagram TV vs. Youtube. As you probably have seen, I have started my Youtube channel, where the plan is to create a channel for the slightly more mature audience. But I think it’s hard to get you over to that channel;) So, I’m wondering I’m just going to get on with Instagram TV. Perhaps it will better for us “older ones” ? I do not know yet … So right now I’m testing both media. And then the decision will probably come later. I have however, already uploaded a total of 2 videos to IG TV, and the latest one is actually funny (if I have to say so myself)). I have asked Mark about the fashion trends we see in the fashion scene right now. Ie. what does he think about  long skirts and sneakers? glittery hair clips and mom jeans? – You can find the answer on Instagram TV (find the logo on my Instagram profile if you have the IGTV app installed on your phone).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *