fbpx

En bid af Paris midt i København

 

Jeg er én af de der typer der, når først jeg har fundet ét sted jeg kan lide, kommer dér, og kun dér. Efter noget tid bliver det bare lidt trivielt, og nu København jo har en fantastisk mad scene, så er det næsten synd ikke at udforske lidt mere. Så jeg prøver, at komme lidt ud af osteklokken. Jeg er senest blevet ret så glad for Les Trois Cochons, som ligger lige i smørhullet på Værnedamsvej (Københavns måske fineste gade!). Les Trois Cochons minder mest af alt om en lille pariser café. Det er nok også meningen hence det meget franskklingende navn, men altså…. De gør det bare super godt! Forleden mødtes jeg med all-time blog favorit, Acie, til en omgang brunch. Menuen er relativt simpel, men med lige præcis de ting man godt vil have om morgenen. Herunder en ret så vanvittig eggs royal, hvor der ikke er sparet på hollandaise saucen. I ved, I sådan grad at man næsten tror de har glemt det pocherede æg, men det så viser sig, at det er gemt nedenunder oceaner er gul sauce. Sådan skal det være!

Vi havde dertil en lille debat med tjeneren omkring havdemælk vs. alm. mælk i kaffen. Jeg er der, hvor jeg ikke rigtig kan smage forskel, og derfor altid går med havremælken. Det var den sødmælksglade tjener slet ikke enig i, og midt imellem stod Acie, der aldrig havde smagt havremælk. Jeg sagde “go go go”, men tjeneren var sikker på hun ville fortryde. Acie fik derfor mulighed for at prøve havremælken, men bytte kaffen til én lavet på almindelig mælk, hvis hun fortrød. Det mente jeg ikke hun ville, men måtte til min skuffelse konstatere, at hun nok havde bedre smagsløg end mig. For kaffen på havremælk blev straks sendt retur efter den første tår, haha! Er det bare mig, der ikke kan smage forskel på de to typer “mælk”?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *