fbpx

Københavns nye morgenmad sted du SKAL kende til

Det er som om jeg bare er blevet forelsket på ny, i fine København med de oceaner af pæne og lækre spisesteder. Jovist, det hjælper lidt på forelskelsen at vejret er dejligt – Så er København bare lidt finere! Men jeg synes virkelig også det vælter frem med yndige steder, der serverer skøn mad. Nyeste skud på stammen er Hotel Sanders, der om muligt er blevet fotograferet en million gange på Instagram grundet dets flotte interiør. Især Sanders Roof Top, er ret populær at fotografere så jeg blevet ganske overrasket da jeg med egne øjne så, hvad Sanders ellers har at byde på. Vidst du for eksempel, at de har den fineste lille gårdhave, der serverer den perfekte morgenmad? I ved, sådan et sted der ikke serverer tapas brunch (don’t get me wrong, jeg elsker tapas brunch men det er lidt som om alle gør det, ikke?), men bare en helt igennem god morgenmad. God kaffe, scramble eggs på brød, grapefrugt – I ved, simpelt men godt!

Det næstbedste (eller bedste alt efter hvordan du ser det) er, at morgenmaden på Sanders faktisk ikke koster særlig meget. Jeg kom af med 255kr. for 3 kaffe, danskvand, scramble eggs og grapefrugt. Det synes jeg egentlig ikke var galt. Efter morgenmaden kunne vide side og nyde den kølige lille gårdoase. Alt var simpelthen bare så fint og lidt som at være på ferie i egen by. Jeg læste iøvrigt lige op på hjemmesiden, og der skulle Aperitivo Onsdag hver onsdag, hvor bartenderne laver nye spritzers hver uge. Tagterrassen åbner klokken 17.30 her i sommermånederne, så jeg vil bestemt ligge vejen forbi igen til et lille kig på den fine tagterrasse mens jeg nyder en spritzer.

Læs også: En bid af Paris midt i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *