Sommerminder – Musik i Lejet 2018

musik i lejet 2018

Random MEGET unge fyre, der ønskede at få et billede med de der “bloggere”

musik i lejet 2018

Musik i lejet når det er smukkest

For cirka 10 år siden flyttede jeg fra Frederiksværk, og tænkte “aldrig igen”! Det var dødens pølse, synes jeg selv, da jeg som 19 årig, lige havde fået øjnene op for, hvor sjovt Købehavn var. Men med årene, er jeg rent faktisk begyndt at nyde dødens pølse. Eller ihvertfald det der er blevet synonymet for dødens pølse: Fred og ro, søndagsbilister, tennissokker som en del af søndagshabitten, mangelende wifi og skøn natur. I weekenden fik jeg nødt godt af dødens pølse aka Asserbo, som er et område ganske tæt på Frederiksværk og sådan set også ganske tæt på Tisvilde. Tisvilde var sjovt nok ikke et sted, jeg gav særlig meget opmærksomhed, da jeg boede oppe nordpå – det var nok ikke helt så cool dengang – men dem der følger med på The Gram, vil vide at netop Tisvilde er ret ‘in’ her om sommeren. Især i uge 29, hvor Musik i lejet indtager området.

Musik i lejet

Grill aftener hver aften med meget pink beefeater gin

musik i lejet 2018

Tænk jeg kun mødte dette skønne menneske for 2 år siden, og nu er hun den skønneste business partner

Der blev selv sagt skudt en MASSE billeder

Jeg er ikke selv den helt store festivalgænger, men da Rose på forunderlig vis skaffede 4 fribilletter, sagde jeg ikke nej til at lægge vejen forbi. Især da vi kunne bruge hele weekenden i hendes Sommerhus. Så, det var altså Rose, Bee, Natulia og jeg – eller the Granny Club, som vi endte med at kalde os. For ethvert andet feststemt menneske, var sgu nok blevet lidt træt af os idet vi alle prioriterede at være hjemme i ordentlig tid, ikke drikke os for fulde osv. osv. – vi skulle jo gerne kunne være friske dagen efter 😉 Det blev til en rigtige tøse weekend, hvor der blevet grillet (selvfølgelig med en elektrisk bordgrill, så vi ikke futtede Asserbo plantage af), festet på den hyggelige måde, slappet af og læst en hulens masse bøger. Sommerhuset var stort, så både Mads og Carla joinede festlighederne. De var rare mennesker, omend lidt mere festlige end os.

Der var dog også en mening med den manglende galskab, for udover at jeg lige pludselig er blevet frygtelig travl med Honey Studio,  så går turen faktisk videre til Hamborg i morgen sammen med Rose. Vi er afsted fra tirsdag til torsdag, og jeg tør godt love, at vi kommer til at ankomme til Hamborg i stil – bare følg med på Insta Stories i morgen, så vil du nok være enig!

musik i lejet

Og taget er par enkelte selfies med verdens mest fotogene hat

musik i lejet

Jeg var faktisk ret teenage fuld der… Puha!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *