fbpx

Her får du den mest autentiske Italianeske mad oplevelse i København

Her får du den mest autentiske Italianeske mad oplevelse i København

Jeg ved det. Det er en modig titel, jeg fyrer af i det her indlæg. For er der noget, der kan dele vandende, så er det hvor man får godt og autentisk italiensk mad i København. Et pizzeria kan jo være godt og autentisk. Det kan mange restauranter i København skam også være. Men lige netop på Pizzeria 54, er det helhedsoplevelsen som for en kort stund (omend hjulpet godt på vej af vejret), fik mig til at glemme at jeg sad på et fortov i det dybe Vesterbro. Det var nemlig som at sidde på en café i Rom, Milano eller Bologne for den sags skyld. Interiøret var smagsløst for sådan en “fissefornem” danskertype, der er vokset op med dansk design som en del af DNAet. Men det smagløse interiør var netop med til at sætte stemningen, for den helt fantastiske italienske mad der serveres. Mere autentisk, frisk og smagfuldt, finder du det nemlig ikke i København!

Menuen på Pizzeria 54 er forholdsvis simpel. Der er 3-4 pizzaer at vælge i mellem, en antipasti menu (som også kan sættes sammen med en pizza) og enkelte “hapse” retter. Det står ikke på menuen, men ifølge vores tjener, skulle alle ved bordet åbenbart bestille Antipasti m. pizza-menuen, hvilket var liiidt noget bøvl. Vi ville nemlig gerne bare dele sådan en menu blandt 2 mennesker, og den sidste person så fik en pizza. Men efter lidt snak frem og tilbage, fik vi lov at bestille den mængde mad vi ønskede. Jeg ved ikke om det bare var en træt tjener, for den regel gav ikke meget mening. Men det er meget relevant lige at give den info til jer, hvis I skulle være i humør til det samme.

Til maden bestilte vi 3 store Aperol Spritz, og jeg tør godt love at den nok er på min liste over bedste Aperol jeg nogensinde har fået. Bum. Så er det tip hermed givet videre.

Vi var 3 mennesker forbi Pizzeria 54 på en meget solrig dag, hvor de fleste andre nok lå ved stranden. Så der var godt med pladser. Men jeg har hørt, at du nok skal bestille bord i aftentimerne og på weekenderne. Det er nemlig et ganske småt sted. Vi kom iøvrigt af med lige over 600kr. for 3 mennesker, og det synes jeg egentlig var ganske fair!

Her får du den mest autentiske Italianeske mad oplevelse i KøbenhavnHer får du den mest autentiske Italianeske mad oplevelse i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *