fbpx

Hvis du er kørt fast i livet, så se den her video

Er du kørt fast i livet? Jeg har i snart 3 måneder været på gyngende grund med Honey Studio. Det har været 3 måneder uden fast indtægt eller andre former for stabilitet – bare mig og mit brændende ønske om at være egen “herre”. Jeg har jo heldigvis en fantastisk kæreste, og en lige så fantastisk business partner, der støtter mig. Og for det, er jeg sgu pisse hamrende taknemmelig! For uden dem, havde jeg aldrig turde tage springet.

De 3 første måneder har været vanvittige, befriende, inspirerende og generelt føler jeg, at jeg er vokset som menneske. Jeg er en del af noget større, som jeg endnu ikke kender omfanget af. Størrelsen er noget min partner, Bee, og jeg definerer henad vejen, som virksomheden vokser og bliver mere kendt. Det ville dog være lyv og sige, at alt har været positivt. For der har godt nok også været søvnløse nætter, ondt i maven over økonomi og et par tåre over afslag. Jeg er sensitiv, og hvert nederlag eller langsomme processer, føles som knive lige i min personlige stolthed. Men så igen, det negative bliver opvejet af følelsen af en helt igennem lykkefølelse over, at jeg laver noget hver dag, der føles rigtigt.

Jeg har derfor bare erkendt, at det at være selvstændig (ligesom med så meget andet), er som en emotionel rutschebane. Men det er i det mindste bedre end, at hænge fast og bare “eksistere” indtil livet en dag er slut. For det var lidt den følelse, jeg sad med før.

Se min video: Lider du af The Imposter Syndrome? – Det gør jeg!(Så vigtigt fænomen at kende hvis du ønsker selvudvikling)

Er du kørt fast i livet?

For nogle uger siden sendte Bee mig den her video, og jeg må indrømme at jo mere jeg ser den, lytter til ordene og relaterer dem til mit liv, desto mere mening giver den. Grundlæggende set, så motiverer videoen mig til at “handle” istedet for passivt at se til mens livet og vigtige valg flyver henover hovedet på mig. De vigtigeste spørgsmål, du lige nu skal stille dig selv er, “Hvad vil du stå for?” og  “hvad skal være din livshistorie når du en dag bliver gammel?”.

Som Oprah så fint siger, så skriver du din egen historie hver dag. Hvad du gør, og måske endnu vigtigere, hvad du ikke gør, er en del af din livshistorie. Jeg har stadigvæk en lille smule gåsehud, så jeg kan kun anbefale dig at se videoen (måske endda flere gange), og lad dig inspirere og motivere. Føler du ligesom jeg, at du er kørt fast i et spor du ikke har lyst til at være i, så er der altså en spændende afkørsel forude 😉 Du kan ændre dit liv, men tag lige ved lære af mine fejl: Jo længere tid du venter, desto sværere bliver det.

Det var mine guldkorn  for i dag, der kom sig af, at jeg i går følte den største glæde længe. Jeg sagde det ikke til nogen, men det var som om at jeg havde en indre klarhed omkring, hvad jeg ønsker i livet, hvordan jeg når der til og derudover så en helt vanvittig taknemmelighed over alle de gode ting der kommer i min retning i øjeblikket. Ps. Jeg er stadigvæk ret så fattig, men lykkeligere end nogensinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *