fbpx

Så skete det sgu! Nyheden vi har ventet på i 2 år!

Når man som jeg har svært ved rutiner, kan det være svært at forholde sig til at visse ting i livet, bare har stået gennem rigtig mange år. Når jeg spejler mig i andre på min alder, ser jeg folk der er igang med at bygge rede. Der blevet købt hus, optaget lån og veninderne dropper P-pillerne. Jeg selv har bare boet i den samme 2 værelses lejlighed gennem snart 10 år. 10 år (!!!!) Det er nok det sted, jeg har boet allerlængst.

Men nu skulle der altså ske noget nyt, så for 2 år siden da jeg følte at jeg havde mødt manden, jeg ville dele mit liv med, blev jeg skrevet op til en større lejlighed i foreningen. Og den har vi altså fået tilbudt nu. Vi flytter kun 1 opgang længere hen, men går altså fra 60 kvm. til 90kvm. Dét bliver helt sikkert noget der kan mærkes.  Jeg kan næsten ikke vente med, at vi skal indrette vores fælles lejlighed. For jeg har jo hele tiden godt vidst, at jeg ikke skulle bo for altid i den lejlighed vi bor i nu. Og derfor er der ikke rigtigt blevet gjort så meget ved den. Det er nemlig begge leje lejligheder, og jeg derfor lidt i mod at kaste penge efter noget der ikke er mit. Kan I følge mig?

Men det skal der altså laves om på i den nye. For vi har begge lysten til at indrette os, skabe nogle fælles rammer og bo lige så lækkert som vi altid har drømt om. Mit “Home Decor” Pinterest moodboard, er derfor blevet udvidet kraftigt på det seneste og vi trawler begge konstant DBA og diverse webshops for ting vi kan komme i vores nye hjem.

Eneste “minus” er, at vi overtager den nye lejlighed d. 1 september. Og der er vi jo ligesom på eventyr i Kirgistan. Så udover at vores udgifter de næste 2-3 måneder bliver SKYHØJE med rejse, depositum, husleje, maling etc. etc., kommer det også til at blive en anelse presset på begivenhedsfronten. Men sådan er det. Jeg glæder mig frygtelig meget ihvertfald. Men det betyder også, at rejser bliver sat lidt på standby indtil vi har indrettet os. Eller…. Det siger vi til os selv. Nu må vi se, hvor lang tid vi kan holde det danske efterår/vinter ud 😉

Og, så lige her til sidst… Hvis du kender en lækker bolig blog, Instagram profil eller selv har et pisse lækkert Pinterest moodboard, så del del del for pokker!


ENGLISH Recap

FINALLY – The news Mark and I have been waiting for the past 2 years! A week ago we got offered a bigger apartment which has been a dream of ours ever since he moved in with me 2 years ago. In September we are moving from 60 square meters to 90! I can’t wait to decorate our new apartment together! It also means, that after our trip to Kyrgyzstan traveling will be put on standby for a couple of months until we have settled in. I’ve been in this apartment for almost 10 years but now it’s time for something bigger and better. I’ve already started expanding my Home Decor moodboard so if you need a bit of inspo this might be the place to find it 😉 And if you on the other hand have a nice interior blog, Instagram profile or Pinterest moodboard that I need to check out, please feel free to share it here!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *