fbpx

Jeg har fundet den bedste frisør i København + 3 tips til en god frisøroplevelse

Bedste Frisør i København By saschaIndeholder reklame* – behandling modtaget i gave

Ovenstående er resultatet er flere måneders overvejelse, og Københavns bedste frisør. Jeg har været langhåret siden jeg var lille, så det er altså en stor beslutning at lade 15-20cm. af hårpragten falde. Omvendt, har jeg aldrig været super god til at pleje mit hår, så det trængte til det. Og, så har jeg bare haft lyst til, at lade de forandringer, der er sket i mit liv og mit sind, manifestere sig i en sej “power woman” frisure. Så ja, det er sgu en betydningsfuld frisure!

Jeg har vidst ikke klippet mit hår i halvandet år, og sidst det blev farvet, var tilbage i november (tror jeg?!), hvor jeg var forbi By Sascha i indre by. Der bad jeg om en lys balayage, og det blev simpelthen så fint. Siden er vi blevet venner på Facebook (Det er ikke værst at have en frisør i sit netværk;)), så da jeg spurgte Sascha til råds om mine “hår planer”, sagde at hun at det skulle jeg bare gøre. Og hun skulle nok hjælpe mig, med at få det præcis som ønsket.

Bedste Frisør i København By sascha

Nåm, udover at Sascha er virkelig sød, forstående overfor sådan nogle langhårstyper som mig, der er pisse bange for forandring, så laver hun bare smukt hår. Hendes teknikker gør, at håret får en flot dybde og spil, og så gør hun det man beder hende om – ultimativt den vigtigeste egenskab ved en frisør, hvis I spørger mig;) .

Måske det også hjalp at jeg havde lavet mit forarbejde inden. Det skulle jo blive en god oplevelse, så nu får I her mine 3 råd til, at få den bedste frisøroplevelse. Meld gerne tilbage om de også har virket for jer, eller om I har flere tips.

1) Det siger lidt sig selv, men har du ikke allerede en god frisør, så vælg en med gode anbefalinger. Jeg har fundet ud af, at resultatet ikke afhænger af, hvor dyr eller billig en frisør er, men om frisøren forstår dine behov, og ultimativt om I har en god kemi.

2) Forud for aftalen, havde jeg samlet en god portion inspirationsbilleder på Pinterest. Det er virkelig godt, at vise frisøren en masse billeder der viser både længde, klippestil og den farve, du gerne vil have. Du kan se mit “Hår” moodboard her – jeg havde i første omgang planer om, at gøre det kortere. Men vi blev enige om, at tage det lidt i etaper.

3) Det her kommer nok til at være dit bedste frisørråd til dato!!! Here it goes… Når du skal til frisør, så hav en stribet bluse/t-shirt på. På den måde kan du sige til frisøren “Jeg vil klippes til den her stribe”. Så, er det mere håndgribeligt for frisøren, og du kan ikke gå derfra og sige “Ej, der blev sgu klippet mere af, end jeg bad om!”.

I kan finde mere info om By Sascha på Facebook lige her.

Bedste Frisør i København By sascha

Bedste Frisør i København By sascha


ENGLISH Recap

Here you go guys! The result of several months of consideration about what to do with my hair. However, in the end I decided to manifest all the changes in my life with a complete hair transformation. I honestly can’t describe how happy I am with my decision – I feel like I look like the woman I want to become. A boss lady! If you ever visit Copenhagen, By Sascha is such a skilled hair dresser. However, if you aren’t planning on such a trip here are my 3 tips on how to get the best experience at your hairdresser:

1) It’s kinda self explanatory, but if you do not already have a good hairdresser, choose one with good recommendations. I have found that the result does not depend on how expensive or cheap a hairdresser is, but if the hairdresser understands your needs, and ultimately if you have a good chemistry.

2) Prior to the event, I had collected a good amount of inspirational images on Pinterest. It’s really good to show the hairdresser a lot of pictures showing both the length, the style and the color you want. You can see my “Hair” moodboard here – I initially planned to make it shorter. But we agreed to take it a little in stages.

3) This is probably going to be your best hairdresser tip to date !!! Here it goes … When you go to your hairdresser, make sure to wear a striped blouse / t-shirt. That way you can say to the hairdresser “I want you to cut to this line”. That way, it’s easier for the hairdresser, and you can not go from there and say, “No, she chopped of more than I asked for!”.

 

 

*En lille disclaimer: I har sikkert set, at indlægget indeholder reklame, og det er fordi jeg har fået denne behandling gratis, efter at have været kunde ved By Sascha før. Havde jeg ikke været overordentligt glad for mit nye hår, og den service jeg har fået gennem tiden, så havde jeg ikke valgt at takke ja behandlingen.. Heldigvis taler billederne vidst for sig selv 😉 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *