fbpx

Inspiration til det perfekte soveværelse + 20% rabat på Ellos

Soveværelse inspiration

Links i dette indlæg indeholder affiliate links

  1. Desenio plakat her 2. Ellos loftlampe her 3. Dunlopillo seng her 4. Ellos tæppe her 5. IKEA kommode her 6. Ellos bordlampe her 7. Ellos dynebetræk her 

 

I aner ikke, hvor meget af min tid der pt. går med, at pinne bolig inspiration på Pinterest! Jeg kan næsten ikke vente med, at indrette, og generelt bare starte på en frisk. Indretning har ikke været højest på listen, da jeg altid godt har vidst at den lejlighed vi har nu, kunne skulle være en “ungdomsbolig”. Men nu er voksen Mark og voksen Simone altså klar til, at bygge rede. Vi glæder os mest til at skulle indrette vores soveværelse, for det er nok det mest negligerede rum i vores liv. Super tosset, for det er egentlig der vi opholder os mest. Vi skal bl.a. have en ny seng, og så har jeg også set mig lun på Stockholm kommoden fra IKEA – eller som Stonmuse kalder den “Blogger kommoden”. Men den er nu også bare virkelig fotogen!

Der er iøvrigt 20% rabat på alt interiør ovre på Ellos!! Det er jo lidt svært at sige nej til, så jeg forudser en del udsolgte vare, og har ihvertfald helgarderet mig ved, at komme den pæne bordlampe i kurven.

Nu vil jeg slippe dagdrømmerierne og mit nye soveværelse, og gøre mig klar til en helt dag med fotoskydning sammen med Bee og Eva Solo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *