fbpx

Vores praktiske rejse rygsække

Victorinox rygsæk
Dette indlæg indeholder reklame for Victorinox

Hej alle sammen,
I de sidste 3 måneder, har Victorinox været en fast samarbejdspartner på Marks og mine eventyr rundt i Danmark og verdenen. Da vi blev spurgt om, vi ville indgå et samarbejde, var vi sådan lidt “Øhmm… Victorinox? Er det ikke dem med den røde schweizer kniv?!”, men Victorinox er altså meget mere end røde lommeknive. Og det er det vi i vores egen hverdag har oplevet, og det jeg også skal skrive lidt om i dag.

For jer der ikke følger med på Insta (shaaaame), så har vi promoveret en lang række af Victorinox produkterne (se både min fine kuffert, Marks meget mandlige lommekniv og hans fine kortholder, samt vores flotte Victorinox ure her og her). Urene, er blevet et fast inventar på vores håndled, for de er vanvittigt elegante. Men i dag skal det nu handle om vores rygsække, der er blevet en fast del af vores udstyr. Både på vores helt store eventyr i Kirgistan, men så sandelig også i hverdagen.

I hverdagen bruger Mark sin sorte taske, som arbejdstaske, når han cykler på arbejde. Den åbnes i toppen, og kan derfor indeholde en masse udover hans computer. Men der, hvor vores rygsække for alvor har gjort en forskel fremfor andre tasker, er når vi tager på eventyr med alt vores foto og video udstyr i weekenderne. Der slæber vi nemlig rundt på et hav af kamera linser, 2 kameraer, go pro, stabilizer til video filming samt tonsvis af andre dippedutter og dingenoter, så det er med andre ord rigtig mange kilo hver af os bærer rundt på. Og der har vi begge kunne mærke, at Victorinox er kvalitetsudstyr med gennemtænkte elementer fra inderst til yderst. Udover mange praktiske rum (jeg iøvrigt fandt et nyt rum på vej hjem fra Kirgistan – som at finde en skjult skat, skal jeg sige jer), så er rygstykket lavet i skum, som gør at man ikke får ondt i ryggen, og heller ikke kommer til at svede – ideelt når vi vandrer. Derudover har jeg endnu ikke fået ondt i skuldrene, og det har jeg ellers ofte fået fra billigere rygsække, der ikke er bygget til en aktiv livsstil.

Victorniox rygsæk Victorniox rygsæk
Marks favorit taske, er den sorte, Deluxe Duffel Laptop backpack, der med sin dybe form, bliver brugt til alt film udstyr. Vores stabilizer (som jeg fisker ud af hans rygsæk), der bruges til at stabilisere video materiale, er nemlig upraktisk lang. Så, Marks taske er blevet udråbt til Filmtasken.

Min favorit er den grå, Deluxe rolltop laptop backpack(som lige er kommet i en vanvittig lækker sandfarve – den gad jeg skisme godt have!) som næsten kan åbnes hele vejen rundt, og derfor kan jeg let få adgang til alle vores linser. Toppen er også udstyret med en rummelig lomme, som vi bruger til alle små foto dingenoter. Derudover, har min lille Victorinox lommekniv, også fået en fast plads i tasken. Den er ikke større end en lillefinger, og er absurd praktisk, da den hurtigt kan fikse flossede negle eller klippe prismærker over, som jeg af en eller anden årsag aldrig hevet af tøjet efter det er købt. Skide smart, og praktisk.

Victorinox rygsæk Victorinox rygsæk
Praktisk er et ord, jeg har lært at sætte pris på. For der er jo ingen tvivl om, at jeg sætter pris på godt design, kvalitet og alt der er “fashionabelt”. Men når man tager på eventyr, eller som Mark og jeg, har en “tung” hobby, så skal det også være praktisk. Og der synes vi begge, at Victorinox har fundet en god rød tråd mellem det praktiske, og fashionable, hvor der konstant er fokus på kvalitet.
For os har det været 3 måneder med konstante øjenåbnere for, hvordan kvaliteten af vores rygsække, har gjort vores fælles hobby og passion endnu federe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *