fbpx

5 råd til at bygge en poster væg +25% rabatkode til Desenio

Desenio postervæg

*Dette indlæg indeholder reklame for Desenio*

Hold nu op, det tager altså tid at opbygge et hjem, der rent faktisk føles som et hjem! Der er nu gået en lille måned siden vi flyttede ind, og der har været lidt stille på blog fronten, især omkring boligen, fordi det bare har taget længere tid at indrette os end vi havde regnet med. I dag har jeg dog noget på hjerte, da vi endelig har fået flotte poster væg fra Desenio op at hænge!

Den er simpelthen blevet så fin, og lige “os”. Jeg er ellers en af dem, der har følt at poster vægge var “uoverskuelige”, fordi hver gang vi gik i gang med at designe en postervæg, endte det i hat og briller.

Hvis du også har det på den måde, så har jeg her valgt at give 5 gode tips videre til, hvordan du kan lave en postervæg.

Har du forelsket dig i en af mine posters, så hop ned til bunden af indlægget, hvor jeg har delt en 25% rabatkode og link til de enkelte posters.

1. Vælg et tema
En af de sværereste ting, er at finde et tema. især når du er inde på Desenio, da der bare er SÅ MANGE fede posters. Men prøv at lægge dig fast på ét tema, da det vil gøre det meget lettere for dig, da lave en harmonisk postervæg. Et tema kan være et ens farveskema, eller enkelte farver, der går igen på nogle af billederne. Det kan også være ens type motiver. Mark og jeg havde valgt en sort/hvis poster væg, og så havde vi valgt at de fleste posters skulle være illustrationer, da vi oplevede at for mange billeder blev forvirrende for øjet. Generelt er sort/hvid postervægge en nem løsning, da det er lettere at få til at se fedt ud (sådan oplevede vi det ihvertfald). Men skal der lidt mere spræl til, så søg evt. inspiration på Desenios egen inspirations side.

2. Rammer og stil
Når du har valgt hvilke billeder, du skal bruge, så er det tid til at vælge rammer og hvordan de skal hænge. Du kan gå “all in” på forskellige rammer, eller gøre som os og vælge matchende rammer, men så skeje lidt mere ud i forhold til looket med både vandrette og lodrette posters. Desenio har sort, hvide, metaliske og trærammer, og vi valgte trærammer for, at ikke alt vores inventar har mørke farver.

Desenio postervæg3. Placér den største poster i midten
Vælg gerne én stor poster, og placér den i midten af din poster væg for, at skabe balance. Byg poster væggen ud fra den, og vil opleve, at det bliver meget lettere derfra. Prøv dig eventuelt frem ved først, at placere dine posters på gulvet. Det er lidt lettere at rykke rundt FØR dine posters er blevet hængt op.

4. Skab ensartethed med mellemrum
Når den første poster er oppe at hænge, skal du “bare” bygge din poster væg ud fra den. Du har sikkert selv lagt mærke til, at der næsten altid er lige meget mellemrum mellem posters på postervægge, og det er ligesom det, der skaber ensartetheden. Eller helheden om man vil. Jeg brugte en målestok, dvs. jeg lagde målestokken ind mellem den poster jeg allerede havde hængt op, og den næste. På den måde opnåede jeg let, lige meget mellemrum hver gang. Så, find en ting, der gør det ud for det mellemrum du gerne vil havde, og slip for bøvlet med at skule måle dig til afstanden hver gang.

5. Brug Desenios “Byg billedvæg” funktion
Jeg gemte det bedste råd til sidst, for det der for alvor gjorde at vi turde gå igang med sådan en omfattende poster væg var, at Desenio har en vanvittig fed funktion, der hedder Byg din Billedvæg. Kort fortalt hjælper den dig med, at finde ud af om dine posters og rammer vil passe sammen. Først vælger du nemlig, hvordan din poster væg skal se ud, og derefter kan du virtuelt hænge de posters op på væggen, som godt kan lide. Til sidst vælger du rammer og voila! – enten ser din drømmevæg ud ad helvedes til, eller også er den bare helt perfekt. Men det er heldigvis noget du finder ud af FØR du bestiller. Vi brugte Byg din billedvæg-funktionen rigtig meget, og valgte faktisk også, at hænge vores posters op baseret på deres design. Eneste negative ved funktionen er nemlig, at selve designet af, hvordan poster væggen skal se ud, er begrænset til enkelte designs, som ikke kan ændres til fx. flere posters. Men funktionen kan om ikke andet bruges til, at få et visuelt overblik, så du slipper for forstille dig resultatet. Nedenfor kan du se vores postervæg, som vi designede via Byg din billedvæg – den lignede jo næsten vores på en prik 😉

desenio poster væg

Jeg havde valgt at bygge min billedvæg op om 9 billeder, som du kan finde direkte link her:

Love square B&W
Go Back to Bed
Body
French Kiss
Breaking the Net
Faces No2
Watercolor Hands No1
Palm Trees
Calm Handwriting

Har du forelsket dig i én eller flere af mine posters (eller har du haft kig på andre posters fra Desenio?), så giver  simonemoelle 25% rabat på alle posters* mellem tirsdag d. 30 oktober og torsdag d. 1 november.Koden gælder ikke på handpicked/collaboration posters eller rammer.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *