fbpx

Ny Dunlopillo seng & min erfaring omkring søvn

Dunlopillo søvn

Dette indlæg indeholder reklame for Dunlopillo (anmelder eksemplar modtaget i gave)

Tadaaa! Se lige min nye seng – Er den ikke flot?

Jeg har glædet mig at dele mit samarbejde med Dunlopillo med jer. Ikke fordi jeg skal, men fordi jeg reelt har nogle spændende emner på hjerte relateret til det med søvn, som jeg vil dele med jer i ny og næ her på bloggen fremadrettet. Jeg har nemlig altid haft et stort sovehjerte, men har med årene også fået øjenene op for, hvor meget min søvnkvalitet bliver påvirket af, hvor god sengen er. Og i sidste ende har alt det med søvn jo bare så meget indvirkning på, hvor godt jeg præsterer i Honey Studio, hvor gnaven/glad jeg er, hvor meget overskud og kreativitet jeg har generelt – you know the drill. Søvn er pisse vigtigt. Bum!

Det er lidt sjovt, men den største læring omkring søvn, er kommet på vores mange rejser rundt om i verden. Som den trofaste læser nok ved, så har vi rejst en hel del de seneste år, og det har unægtelig givet anledning til at prøve et utal af senge i alle grene af verden. Fra papirtynde madrasser på et vandrehjem i Kirgistan til de mest overdådige senge jeg i mit liv har set på 5 stjernede hoteller i Asien. – Det er ligesom spektrummet. Og, I kan nok forstille jer, hvor jeg havde den bedste søvn, og dermed mest velvære.

Både Mark og jeg har nemlig været enige i, at de bedste senge har været:  store og faste, med helt hvidt “crisp” (vigtig detalje) sengetøj. Ergo dem du finder på de rigtig gode hoteller. Vi har kunnet blive helt magelige ved tanken om sådan en seng, da det ofte har været den ultimative luksus for os. Så,  nu vi har besluttet at vende snuden hjem for en stund og fokusere på vores nye lejlighed, har vi spekuleret i, hvordan vi får den hotelfølelse i eget hjem? –  Og, det var så med det spørgsmål, at vi kom på sporet af Dunlopillo.  

Dunlopillo søvn

Men hvad er det så Dunlopillo kan? 
Som min mor altid sagde, så  “hænger pris og kvalitet bare sammen når det kommer til senge”. En seng er en investering, du vil glæde af de næste 15-25 år. Så, vælg den bedste seng for dig. For os, var det som om, at Dunlopillo med det samme appelerede til os begge! Udover det at vi begge lå super godt i sengen (tak til Delfin Sengecener på Amager iøvrigt, for super fin og grundig gennemgang  – vi var nok jordens mest ubeslutsomme kunder haha), så var der en lang række andre værdier, jeg også vil nævne her.

Det at sengen rent faktisk lignede de hotelsenge, vi begge drømmede os tilbage til, var helt sikkert et kæmpe plus. Vores nye seng er jo bare så pæn, at kigge på og bidrager helt sikkert til følelsen af, at være på et hotel værelse. Men faktisk var det også enormt vigtigt for mig, at sengen var udviklet på en så bæredygtig og etisk måde som muligt. Fx. bliver der taget højde for genbrug i udviklingen af naturlatexen, og rensning af vandet i forbindelse med udviklingen af sengene. Dét er bare en rar følelse, synes jeg.

Derudover så bygger alt omkring Dunlopillos senge på generationer af forskning og viden omkring søvn. Fra udviklingen af madrasser med forskellige komfortzoner, til formingen af madrassen til det, at sengen er udviklet i allergivenlige materialer – hver en lille detalje, er kredset om. Og det kan mærkes.

Dunlopillo søvn

Dunlopillo – Hvilken model har Vi valgt? 
Dunlopillo har 3 sengemodeller, Balance, Natura og Harmoni. Og istedet for at gå i dybden med dem alle, vil jeg henvise til Dunlopillos egen  oversigt. For, hvilken model du skal vælge kommer meget an på dit behov, og hvad du føler dig mest komfortabel med. Det fede ved Dunlopillo er  nemlig, at udover valget af model, kan du kan sammensætte en seng, der dækker præcis DIT behov. Vi valgte Harmoni modellen, da den har en ekstra tyk naturlatex kerne, som forhåbentligt nu, og fremover, vil gøre godt for Marks ryg, der ‘so far’ har været igennem 2 operationer for diskusprolapser. Derudover valgte vi sengen en anelse længere end normalt (210 cm), da Mark er 205. høj. Vi skulle også vælge fastheden af madrassen, om det skulle være en continental (samlet madras), boxmadras eller elevationsseng. Og så skulle vi selvfølgelig vælge farve på både gavl og stof. Så, alt i alt var der mange muligheder for, at lave en seng der passede til vores individuelle behov. Men havde uheldet været ude, så kunne vi levere tilbage eller byttet til en anden madras mod et mindre beløb indenfor 60 dage. Det er altså rart med sådan en garanti når nu, du trods alt skal bruge min. 7 timer hver nat i sengen i de næste 15-20 år.

 

Konklusionen indtil nu
Indtil videre har vi kun haft små 2 uger i sengen, og det har været intet mindre end fantastisk. Hårdhed, længde, bredde og det hele spiller bare. Men havde det nu ikke gjort det med samme, så er det ganske normalt at krop og seng lige skal vænne sig til hinanden.

Du kan læse mere om Dunlopillo lige her, hvor du også kan læse om flere råd til en bedre nattesøvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *