fbpx

3 grunde til at min Dunlopillo seng har været en fantastisk investering

Dunlopillo seng

Reklame indlæg – dette indlæg indeholder reklame for Dunlopillo

Solen skinner udenfor, temperaturen siger 20 grader og her ligger jeg. I min seng – ‘as per usual’. I dag skal det handle om de erfaringer jeg har gjort mig med min Dunlopillo seng efter snart at have haft den i 9 måneder. Helt præcis har jeg listet 3 gode grunde til, at vores Dunlopillo seng har været en fantastisk investering. Hvis du selv er på jagt efter en ny seng, så læs endelig med her! Og husk at deltage i min konkurrence om 2 hovedpuder fra Dunlopillo på Instagram.

Forbedret søvn
Vores Dunlopillo seng er hånden på hjertet, det “møbel” vi opholder os mest i. Den er SÅ behagelig at ligge i, at sofaen i stuen nærmest kun er til pynt. Før vi fik vores seng, sov jeg altid meget let, og vågnede nærmest hver gang Mark vendte sig i sengen. De der vibrationer der kommer i fjedrene når han vendte sig… – Jeg kunne SLET IKKE have det. Sådan er det slet ikke mere! Det skyldes delvist sengens størrelse og delvist sengens opbygning med en fast madras og hele 18cm. naturlatex-kerne, der giver en vanvittig lækker komfort, og nærmest ingen vibrationer fra den anden part.

For det meste, for der er selvfølgelig undtagelser, så vågner jeg op frisk og veludhvilet. Og dét er altså ren luksus når man har en travl og stresset hverdag.

Dunlopillo seng

Mere plads
Jeg vidste slet ikke hvor luksus det var, at have en rigtig “voksen” dobbeltseng før jeg selv fik én. Jovist, det er da hyggeligt at ligge helt tæt de første 6 måneder af parforholdet, som vi gjorde i vores gamle halvandenmandsseng, men så blev det også super irriterende derfra. Vi kan begge to godt lide at brede os, og det skal jeg love for at der er plads til her! Selv hvis vi en dag stifter familie, har vi plads til at der kan komme et barn eller to i mellem os. Og fordi sengen er åndbar, bliver den aldrig for varm, men beholder den samme temperatur året rundt. Vi bestilte i øvrigt sengen 180×210 istedet for 180×200, da vi begge er høje. Det er 100% den bedste beslutning, da de ekstra 10cm i længden. har givet så meget mere komfort. Hvis du selv, eller din partner, er høj vil jeg helt klart anbefale at bestille den længere version.

Hotelfølelse hver nat
Vores soveværelse er blevet mit favorit rum i lejligheden. Vores seng og sengegavl fra Dunlopillo, vores mørke cement væg med matchende (hjemmelavede) sengeborde og store vinduesparti – Det er som at sove på et luksuriøst hotelværelse hver eneste nat. Vi mangler bare de bløde badekåber, så er den er! Lige siden vi fik lejligheden sidste år, var vi helt enige om, at soveværelset var dér vi ville investere flest kræfter og penge, idet det bare er et rum vi altid har brugt meget. Og så elsker vi jo at rejse, og dér er følelsen af hotelstemning, bare virkelig lækker. Vores Dunlopillo seng er omdrejningspunktet for rummet, og lidt af en “show stopper” med den ekstra store størrelse. Og så er der sidst men ikke mindst, vores Dunlopillo puder, der ligesom sengen, er lavet af naturlatex, som giver en skøn støtte til nakken.

Dunlopillo seng

Dunlopillo seng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *