fbpx

3 Skønne hoteller på Mauritius alle bør besøge

Paradise cove hotel Mauritius

Indeholder reklame – tur arrangeret af Attitude hotels

I januar var jeg 8 dage på Mauritius, og selvom det slet ikke føltes som nok til at få hele denne skønne Ø udforsket, så har jeg alligevel forsøgt at strikke denne lille  FAQ  sammen med ting jeg ville ønske at jeg havde vidst før jeg tog til Mauritius. Pånær den med børn hehe… Der var blot en del på Instagram der spurgte, så jeg tænker at det var en rar ting at få svar på 😉

Det luksuriøse boutique hotel

Vi havde 2 nætter på Paradise Cove Boutique Hotel, der ligger i den nordlige del af Øen. Hotellets område er enormt, men der er kun 75 værelser, hvilket gør det vanvittigt romantisk og intimt. Det er et “Adults Only”-hotel, og derfor var der et jævn flow af “Honeymooners” mens vi var der. Og det er med god grund, for du bør ikke snyde dig selv for minimum en enkelt overnatning i paradis med din bedre halvdel.

Hotellet har 5 stjerner, og prisen afspejler også på det. Du skal slippe med omkring mellem 2.500kr-2.700kr. pr. nat. Vælger du Halvpension må du slippe med omkring 3.500kr. og vælger du All Inclusive, er prisen oppe på lidt over 4.000kr. All inclusive er meget mere end det typiske “buffet” og kedelig sodavand. Her får du lækre ala carte retter, champagne, smukke cocktails med gode (og rigelige) mængder alkohol. Lige meget hvad du vælger, er servicen i top. Som en lille detalje, kom en af tjenerne hen og pudsede vores solbriller en dag blot fordi han synes de så fedtede ud. Jeg ville ønske han ville komme forbi Amager, og gøre det med alle mine solbriller…

Hvis du virkelig vil skeje ud, så snyd ikke dig selv for en middag på The Cove, der er deres romantiske seafood restaurant. Vi fik en 5-retters Hummer menu, som jeg stadig drømmer om. Denne er ikke inkluderet i All Inclusive, og du skal forvente at slippe omk. 800kr. pr mand, men til sammenligning havde en middag i kvalitet formentlig kostet omkring det dobbelte i København.

Pssst! Hold øje med priserne på paradisecovehotel.com hvor jeg uden for højsæsonen har fundet gode rabatter (ovenstående priser fratrukket 20-25%).

Det smukke familievenlige resort

Zilwa Attitude Hotel, er et smukt 4-stjernet hotel i den nordlige del af Øen. Hotellet har den smukkeste udsigt udover vandet og de omkringliggende Øer. Foruden et utal af pools, en skøn strand med flere små “hyggekrode”, er der også et hav af aktiviteter. Blandt andet kan du tage på katamaran-tur, sejle til de omkringliggende øer, dyrke paddleborading og windsurfing. Derudover har Zilwa (og de andre Attitude-hoteller) gjort meget ud af, at lave “Otentik” experiences, hvor du kan kommer mere under huden på den lokale kultur. Blandt arrangerer de madaftener, hvor du inviteres på middag hjemme ved en af hotellets ansatte. Men du kan også komme til madkurser, eller shoppe i deres bazar, som er produkter produceret på Mauritius, gerne af genbrugsmaterialer, udviklet af lokale og hvor pengene går 100% til de lokale.

Vi havde en skøn aften hjemme hos, Rani, en skøn hindu kvinde som inviterede os hjem til et overdådigt festmåltid med et utal af indiske retter, dans (Ja, vi dansede også haha) og sang.

Hotellet er meget børnevenligt, men det skal ikke skræmme folk væk uden børn. Hotellets område er stort, så der er masser af steder hvor barnløse par kan slappe af.

Priserne varierer alt efter sæson, men jeg har fundet et værelse lidt udenfor højsæson (i april) til omk. 1.500kr. pr nat og cirka 2.500kr. med All Inclusive. Ligesom med Paradise Cove, så får du virkelig meget ud af din All Inclusive pakke. Både i form af mad, og i form af aktiviteter. Men det er helt sikkert en balancegang i forhold til om det kan betale sig, og vi blev enige om at hvis man ikke er typen der drikker og spiser så meget (eller gerne vil spise ude), samt i øvrigt bare vil ligge ved poolen, så bør du ikke vælge All Inclusive. Læs mere her: https://hotels-attitude.com/en/zilwa-attitude/

Det budgetvenlige “Adults Only” hotel

Tropical Attitude er et 3-stjernet hotel på den østlige side af Øen. Hotellet er et Adults Only Hotel, med få værelser lige ud til vandet. Hotellet har netop fået bygget 10 villaer med egen pool, og vi var så heldige at bo i én af dem. Det var virkelig rart bare at være helt sig selv bag murene. Én aften havde vi vores egen kok, som grillede for os. Dette kostede blot 90kr. pr. mand, og den anden aften spiste vi på Kot Nou – deres lille boutique restaurant der kun har åbent et par gange om ugen, og som udelukkende serverer Mauritanske retter. Det var helt enormt lækkert, og en god måde at prøve de lokale retter på.

Hotellet har en daglig, gratis, afgang til øen, Ile aux Cerfs Beach, hvor der er et hav af vandaktiviteter.

Du kan finde værelser til mellem 1.100-1.400kr. incl. morgenmad. Og All inclusive til cirka 2.400kr. pr. nat. Standarden, indretning, personalets træning og generel “look and feel”, føles som et 4-stjernet hotel. Så, det er virkelig god “value for money” på dette hotel. Læs mere om Tropical Attitude her: https://hotels-attitude.com/en/tropical-attitude/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *