Blog

Glæden Ved Skjulte Skatte fra Bagerst i Klædeskabet

Nåm, i dag skal vi snakke lidt om den famøse Fanny bag, der imens jeg har været “ung”, har været inde og ude af modebilledet mindst 3-4 gange. Hver gang har jeg været sådan lidt “aaaarhh, vel?!”. Men så skete der det, at Gucci, Chanel og alle de store modehuse begyndte at lave fanny bags. Og så er det jo heldigt, at jeg faktisk allerede har en fra Chanel, som jeg har haft liggende i skabet i 100 år og en madpakke. Jeg fik den da jeg færdiggjorde min kandidat på Universitetet,  og mellem os så vidste jeg ikke helt, hvad jeg skulle synes om den. Men I ved, det var en gave der var lagt meget tid og krafter i at bestille hjem….

Kære 20-årige jeg! – Hvad jeg ville ønske, at jeg havde vidst om studie og rejselyst!

Som I kan se ovenover, så er jeg blevet spurgt af Niels Brock Studieophold i Californien om jeg vil dele ud af mine tanker omkring deres 3-måneders erhvervsfaglige uddannelsesophold i San Diego. Og det vil jeg rigtig gerne! Mest fordi jeg selv ville ønske, at jeg havde gjort sådan noget for mig selv dengang jeg studerede. Så, selvom jeg er for gammel til et sådan ophold, håber jeg at dem af jer, der er mellem 19 og 25, kan se det her indlæg som et godt råd fra en bagklog “storesøster” 😉

“Det er jeg sgu blevet for gammel til!” + Weekendens look

I dag er jeg stadigvæk træt! Men i det mindste kan jeg se frem til 6 dage i London og York fra i morgen. Det bliver en egentlig FERIE, hvor computeren ikke blive åbnet for andet end at blogge. Det tror jeg ikke, at jeg har prøvet siden jeg droppede fuldtidsjobbet til fordel for nomadelivet (på deltid;)). Har I iøvrigt tips til London, så sig endelig til! Det er alt for mange år siden, at jeg har været der. 

Netflix serie guide: De bedste serier på Netflix lige nu(2018)!

Netflix er en finurlig størrelse! Jeg elsker Netflix, men når jeg i panik leder efter den “Perfekte” serie, så er der bare aldrig noget. Jeg tænker du har det lidt på samme måde siden du er havnet her på siden?? Om ikke andet, så håber jeg at denne guide kan hjælpe dig! Jeg har ihvertfald forsøgt, at gøre den så overskuelig som muligt – bla. ved at inddele serierne kategorier efter humør. Lige pt. er jeg selv igang med Peaky Blinders, men ellers har jeg lige færdiggjort

4 REJSER PÅ EN MÅNED!?! – Marts bliver CRAZY på rejsefronten!

Selvom jeg synes det er skønt, at være hjemme og se venner, familie og ikke mindst genudforske skønne København, så er verden stadigvæk ikke udforsket nok til, at jeg kan blive alt for længe ad gangen. Det har det seneste års rejseri bare lært mig. Den næste rejse er dog også lige rundt om hjørnet (faktisk allerede i morgen), og derefter venter 3 andre. Det hele har nemlig klynget sig sammen i Marts, og faktisk også en god del af april, bliver crazy på rejsefronten.

Her Får du en Billig Brunch og Måske Københavns Flotteste Instagram billede

NoHo har en speciel plads i mit hjerte. Det var i startup communitiet ovenpå, at jeg havde mit første “rigtige” marketing job, og det var på NoHo at jeg første gang kyssede Mark. Virkelig fuld og frisky, mens “Something Special” bragede ud gennem højtalerne, fik jeg taget mod til mig (læs: jeg overfaldt ham med noget der mindede om en lap dance) og kysset ham. Det var tider. 

Den Grimme Side af Marrakech – Rygterne Taler Sandt!

I dette indlæg, vil jeg nemlig snakke om den grimme side af Marrakech, for en del rygter forud for min rejse, talte desværre sandt! Marrakech er en fed by. Den er spændende og fyldt med smukke oaser gemt væk i riader, på tagtoppe og resorts. Væk fra al den fattigdom, der også er at finde i Marrakech. Og det er den del, som nok gør at Marrakech virkelig er kontrasternes by. Både når det kommer til smukt og grimt, og godt og skidt. Og det er altså det skidte, der får lov at fylde i dag.
 

Rejseguide til Prag – Alt du Skal vide til den bedste tur til Prag


Det er nu lidt over to uger siden, at jeg kom hjem fra Prag. Og rejselysten er allerede så småt ved, at komme op i mig igen nu jeg sidder og gennemlever alle minderne, ved at skrive denne Prag guide. Jeg har kun været i Prag én gang før. Det var min første studietur. Jeg var 15, og hormonerne kørte rundt i kroppen på mig! Så, I kan nok tænke jer til, at turen handlede om noget lidt andet end, at lege finkulturel. Jeg kan huske, at jeg syntes Prag var en smuk by, men jeg følte mig generelt lidt utryg. Der var stadig meget fattigdom og levn fra kommunismen, og det var nok det, der gjorde, at jeg havde skruet forventninger lidt ned, da jeg takkede ja til turen. Men Hold nu fast! Der er virkelig sket meget med Prag! Ikke nok med, at Prag nu er én af de tryggeste storbyer i Europa, så er det en moderne storby med den ene lækre resturant og bar efter den anden. Bedst af alt, så er Prag kun en times tid med flyveren fra København og priserne for at leve, er latterligt lave. Så, jeg har virkelig glædet mig til, at skrive denne guide.