Udendørs Brænde opbevaring udendørs brænde oplagring taske brænde transport taske lærred totalisatorspil taske træ bærer Telt Tilbehør
Udendørs Brænde opbevaring udendørs brænde oplagring taske brænde transport taske lærred totalisatorspil taske træ bærer Telt Tilbehør
Sku: w193006
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr21.55 kr32.61

Beskrivelse:

Beskrivelse:

beskrivelse:

[Stor Kapacitet]-størrelsen af den tunge taske er på 37,5 x 18,5 tommer (ca 95.2 x 47.0 cm), som er meget velegnet til at bære brænde, sparker grene.Den brænde transportøren kan blive fyldt med langt håndtag, og er stor nok til at give et smukt størrelse levering af birk logs uden at være for tung.Ingen grund til at rejse flere gange til at bære brænde.

[Tungt materiale]-Brænde tote taske er lavet af kanvas materiale, som er ridsefast, smudsafvisende og modstandsdygtig over for slid; det forstærkede håndtag er mere holdbare, og de bæreevne er længere.Det kan bære mindst 70 kg brænde.

[Ideelle design]-træ kurv har et håndtag og justerbar skulderrem, hvilket er praktisk, for to personer til at bære ① på bagsiden af skulderen ② på bagsiden af hånden③.

[Multi-function]-Den brænde rack træ-taske er ikke kun en brænde taske, det kan også bruges til værktøjer, picnic, camping, emballage, legetøj til børn, kæledyr som en generøs og elegant støtte.

[Vandtæt og holdbar voks lærred]-Den brænde rammen er et vandtæt materiale, når du er nødt til at være i sne eller regn, er du nødt til at sætte det på, det, det er perfekt, holdbar og nem at rengøre.Kan bruges i mange år uden at rive det-selv i de kolde, barske vinter.

Specifikationer:

specifikation:

Dimensioner: 37.5 x 18,5 tommer (ca 95.2 x 47.0 cm)

Materiale: Brænde taske er lavet af kanvas materiale, som er ridsefast, smudsafvisende og modstandsdygtig over for slid; det forstærkede håndtag er mere holdbare og bæreevne er længere.Det kan bære mindst 70 kg brænde.

Pakke Inkluderet:

1*Brænde opbevaring

Tags: personlig sikkerhed bil, personlige bærbare bil, transporter sag, solid bil transporter, vejen personlige elektriske transporter, personal transporter bestyrelsen, personlige bil, personlige hjul transporter, personal transporter livsstil, personlige bil arbejdspladser.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Lærred
  • Dimensions: 37.5 x 18,5 tommer
  • Tilbehør Type: Andre
  • Type: 3 - 4 Personers Telt