Non-stick Følte Stoffer Gryder, Pander Separator Ridsefast Opbevaring Beskyttere Til Bordet, Potter Og Pander Separator Dækkeservietter
Non-stick Følte Stoffer Gryder, Pander Separator Ridsefast Opbevaring Beskyttere Til Bordet, Potter Og Pander Separator Dækkeservietter
Sku: w100116
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr19.83 kr30.06

Beskrivelse:

Beskrivelse:

Materiale:Filt

Farve:hvid,grå,grøn

Størrelse:1 sæt

Funktioner:

1. Udsøgt porcelæn og dyre service kan være gemt i skabe, bryggers eller køkken redskaber til at forhindre ridser, ridser og skader.Du skal blot placere følte puder mellem tallerkener eller skåle på hylden for at forhindre dem fra at gnide, støde eller hænger sammen.

2. Filt pad er meget velegnet til porcelæn, keramik og bone china porcelæn, samt glas eller daglig service.Det kan også bruges til at adskille og beskytte stegepander eller støbejern, der er stablet, når den ikke er i brug.

3. Uanset om det er til emballage, transport, transport eller opbevaring i en lang periode, det er meget velegnet til adskillelse af delikate retter.

4.Sæt af 48 følte plade separatorer, der indeholder 12 store beskyttere (10 cm i diameter) til middag plader, 24 medium beskyttere (6 tommer i diameter), til dessert eller salat plader, og 12 små beskyttere (4,5 cm i diameter) til retter ; Sæt af 24 følte plade separatorer, der indeholder 6 store beskyttere (10 cm i diameter) til middag plader, 12 medium (6 tommer i diameter), til dessert eller salat plader, og 6 små beskyttere (4,5 cm i diameter) til retter.

5.Lavet af filt materiale, miljøvenlig og let.Nem at rengøre, kan vaskes i hånden med varmt vand og tørres.

Pakke inkluderet:

1 sæt

Bemærk:

Størrelsen af den manuelle måling kan have nogle fejl, det er inden for det interval på ±1 cm, den faktiske størrelse skal være underlagt den faktiske objekt.

På grund af forskellig belysning og optageforholdene, farven på billedet kan variere fra det faktiske produkt.Der henvises til det faktiske produkt.

Tags: filt pad, snemand, anime køkken, christma, kinesiske dug, placering bordet, stof linned, christma ornament, følte dækkeserviet, dækkeserviet til runde bord.

  • Funktion: Øko-Venligt
  • Materiale: Stof
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Stil: Europa
  • Stof Type: Bambus Fibre
  • Tabel Dekoration & Tilbehør Type: Mats & Pads
  • Model-Nummer: Mats & Pads
  • Form: Uregelmæssig

Relaterede varer