240Pcs Kofanger Holderen Klip Plast Nitter Bil Skruer Skubbe Holderen Kit Car Døren Trim Clips Kofanger Plast Nitte Fastener
240Pcs Kofanger Holderen Klip Plast Nitter Bil Skruer Skubbe Holderen Kit Car Døren Trim Clips Kofanger Plast Nitte Fastener
Sku: w100211
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr100.93 kr155.27

Beskrivelse:

240Pcs bil holderen klip & skruer kit giver dig mulighed for hurtigt og nemt at fjerne bilen dørpanelet og polstring klip uden at forårsage skade på dem, der er nem adgang i indelukkede områder.

Funktioner:

Bred vifte af tryk holderen, sæt med 12 populære størrelser, der passer til døren trim, radiator skjold åg, kofanger holderne, kofangere og splash.

Du kan finde 240pcs Automotive push type, som holder kit i boksen og ingen grund til at gå til en auto dele butik for at se til forskellige fastenere.Du kan fjerne de gamle klip bruge den gratis klip remover.

Høj kvalitet materiale med en robust konstruktion for holdbarhed, denne type af impuls holderne sæt ville ikke bryde eller revner let i brug.

Må ikke bekymre dig om mistede eller beskadigede organ skruer.Alle holderne, der kræves for præcis udskiftning af de gamle og ødelagte holderen.

Kommer med en plastik kasse med 12 rum for organiseret opbevaring.Kompakt størrelse, nem at opbevare eller transportere med i din bil.

Specifikationer:

Materiale: Plastik

Emne Størrelse: der henvises til billedet.

Pakke Vægt: 750g / 26.46 ounce

Pakke Størrelse: 300 * 220 * 60mm / 11.81 * 8.66 * 2.36 i

Packing Liste:

240 * Tryk Holderen

1 * Fastener Remover

1 * Plast Box

Feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.Så vil vi forbedre vores service med det samme.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem.

Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.simonemoelle.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Hvis det ikke er kvaliteten af vores produkter problem, de køber er ansvarlig for returnering af varen.

Drop Shipping Service.

1. Der er ingen der er begrænset lager til at opfylde ordrer på en daglig basis.

2. Vi bruger ePacket shipping til de fleste lande, såsom Usa, Canada, Australien, rusland, Tyskland, Frankrig , Spanien , storbritannien og New Zealand.

3. Prioritet forsendelse, hurtig levering inden for 48 timer.

4. Ingen faktura eller kvittering eller salgsfremmende materialer, der er inkluderet.

Tags: bmw hu92 key, bmw i3-tasten, 4d63 80, pcf7930, nøglen til audi med chip, id46 peugeot, audi a8 d2 key, bmw diamant nøgle, A0009052102, e83 key.

  • Model Navn: Bumper Retainer Clip
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: KKMOON
  • Materiale Type: Plast
  • Element Vægt: 768.9g
  • Ekstern Afprøvning, Certificering: ce